Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Никад не сум пател од тие комплекси дека нешто мора да биде бензин или мора да биде дизел.Ја сум еден од оние што би возел Porsche Cayenne V8 на плин. Ми чуе што другите мислат.
Их Рики бе, купи дизел и тркач стана
Дете што самоволно се одрекнува од родителите не треба да очекува никаква милост од истите после тоа. Одлуката беше таква каква што беше и тоа САМО затоа што народот беше изманипулиран ради намерно така смисленото референдумско прашање. Да не очекуваше алиментација можда или право на наследство? Што си посеавме тоа си жнееме, а тоа што нивите не ни се плодни ... јебига, требаше да мислиме пред да се е...е, сега више нема каење. Дали Србија ни е...а мамата, незнам, поголемата риба ја јаде помалата, а овие твоиве не задолжија колку вкупниот долг од цела тогашна Југославија, како ми изгледа (ќе) оди и повеќе. Нејсе, незнам кога, у која и каква средина си израснал за да имаш кредибилитет за коментар, приказните кои следеа отпосле беа сервирани од истите тие кои се залагаа за распад САМО за да дојдат на власт. Било како било, сега сме си сами на свое и ќе си кркаме тоа што ни приготвовуваат, ја знаеш онаа од Чорба „ О како је лепо бити глуп“ Дали има спас од оваа криза зависи само од нас, ама македонче вечито плашливо (Мирко, Трајче, Добре...) никад немало храброст да се спротивстави на надредениот (како во државата, така и на работа, па така и дома пред жена му). Никад немало став - увек чека да му го стават ! Е па македонче, чорба
Цитат: Cuore Sportivo на 31 Јануари 2013, 15:45:23 pmЈа гОЈДЕ го осеќам ко дете кое никад не би сакал да го иам Јас тебе те доживувам како колатерална штета на општеството на која по случајност мајката природа и дала можност бадијала да создава CО2 на планетава.
Ја гОЈДЕ го осеќам ко дете кое никад не би сакал да го иам
Е тркачи тркачи, 8 месеци никој да не купи 5 кила тешки бандаши.
Цитат: gOJDO на 31 Јануари 2013, 19:27:40 pmЦитат: Cuore Sportivo на 31 Јануари 2013, 15:45:23 pmЈа гОЈДЕ го осеќам ко дете кое никад не би сакал да го иам Јас тебе те доживувам како колатерална штета на општеството на која по случајност мајката природа и дала можност бадијала да создава CО2 на планетава.Значи едниов е луд а другиот е УПМ.
Јас и женатами после првото дете планиравме да прекинеме со производството па еве до сега фала богу 3 комада!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Za zena e lesno imas kolku sakas, pa ako istera 45 godini do remont, nema problem, posle ke barame zamena so "nova" od 18 godini, nekoja uste so najlonceto . A taa od 45 godini ke ja smenime. Zatoa vozi ja kolata i ne se zamaraj de nema da skapi nisto. Vnatre e zastiteno. Baska moze i da ne e karoseriski del verojatno zasto ne e zavaren za karoserijata tuku mozebi zastrafen so strafcinja.Ako zemes da vadis ke ti se odmili sve. Samo ke se nerviras. A baska tamu strafcinja, zicki sitnici i federcija pa ako se razletaat nikoj ne moze da gi sostavi. Pa posle da ne pocne nesto da krcka od tie plastiki.Ako vekje se odlucis da ja vadis spremi si dobri nekolku saati vreme. I ne e loso posle i da si stavis dopolnitelna izolacija (od sum i termicka).
Јас би се убил.
Но релаксиран и нормален муабет е добредојден во секоја пригода, освен кога возам брзо, тогаш додуша сакал несакал сите ќутат