Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
da si turis ocila , sirota zena fotokopir si ja naprail neka se zivi i zdravi
I zamisli use toner I nemam smeneto !
Затоа што дизел је чудо. Иде подобро од бензин, троши 10 литра помалку, и трае многу повеќе и поефтин е за одржување. И секако се тоа собрано, заедно со одличниот звук и возбуда во возењето, претставува идеален мотор и за секој ден, и за викенд забава.
Цитат: velestrumf на 28 Јануари 2013, 13:36:22 pmЦитат: Stratro на 28 Јануари 2013, 13:11:38 pmNovive furaat samo grafika..a prikazna nula.Главна причина зашто прекинав да играм игрици (со ретки исклучоци).Штета што нема индиски игрци, би биле со супер приказна, со заплет, расплет, расплач и се по ред !
Цитат: Stratro на 28 Јануари 2013, 13:11:38 pmNovive furaat samo grafika..a prikazna nula.Главна причина зашто прекинав да играм игрици (со ретки исклучоци).
Novive furaat samo grafika..a prikazna nula.
Цитат: Banzai на 28 Јануари 2013, 17:45:29 pmЗатоа што дизел је чудо. Иде подобро од бензин, троши 10 литра помалку, и трае многу повеќе и поефтин е за одржување. И секако се тоа собрано, заедно со одличниот звук и возбуда во возењето, претставува идеален мотор и за секој ден, и за викенд забава.Банзаи е у серија у задно време
LELE BRAT SI GAZIME LELE LELE JAILBREAKKEIMASEAZAIPHONE I TOA UNTETHEREDLELE LELE JAKI4KI DO KOSKE BRAT4E. EKIPA IZ DZIPA!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Цитат: Antonio на 28 Јануари 2013, 16:22:55 pmДали има нешто за голф 4 90hp ? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Дали има нешто за голф 4 90hp ?