Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Алфа е тоа нема гајле...со добро одржување ќе тера до нареден сервис...
Остарев више на 6000 обртаи мењам...
Aко се запишеш средно во Скопје... кај и тјутер па и дупач ке те направиме
Во ред, кршам мраз и поставувам мерила на форумов Дизел 66 кс, 1050 кг, со двајца вкола:60-100 4та: 9 секунди80-120 5та: 14 секунди
Се работи за постови кои по некоја случајност ги испишале нашите колеги од форумов.( пр. остарев више мењам на 6000 обртаи или ако се запишеш средно во Скопје... кај тјуНер па и дупач ке те направиме )
Цитат: S16 на 17 Јуни 2011, 09:59:43 amСе работи за постови кои по некоја случајност ги испишале нашите колеги од форумов.( пр. остарев више мењам на 6000 обртаи или ако се запишеш средно во Скопје... кај тјуНер па и дупач ке те направиме ) Тоа е се мајсторе !
РАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ...па вие носете го нараци...Јове убав вака...Јове нака....те тјунер...те е*ач ќе го праите...ве нарани со манекенки за Аргета Паштета.
Не бе, каква тенда. Мене ми треба за рамбовка да си напраам.
Цитат: Falanga на 17 Јуни 2011, 15:11:12 pmАууу ама се добрииииии....Спортекс, не најгрдата бе, сите да ми ги дадат сите ќе ги оплодам (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) ќе ги размножам пет пати повеќе ќе ги има...Не туку се фали да не те земат во некоа живинарска фарма да го замениш петелот додека е на одмор!
Аууу ама се добрииииии....Спортекс, не најгрдата бе, сите да ми ги дадат сите ќе ги оплодам (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) ќе ги размножам пет пати повеќе ќе ги има...
Цитат: RikiRulz на 17 Јуни 2011, 14:43:15 pmВе овожавам (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ве овожавам