Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Прееска кај мене под прозор на клупа, во 3 саат и 45 мин. се дрогираа двајца афро-македонци.
Цитат: Спенсер на 23 Ноември 2012, 21:41:34 pmФило, еве го Дени бе замисли го, седнат у ТДИ машина... не дај боже да налеташ на него Blisku si.
Фило, еве го Дени бе замисли го, седнат у ТДИ машина... не дај боже да налеташ на него
Јас возам АР 156 2.4џтд Јовепрепродавачот едишн
Цитат: викацот на 25 Ноември 2012, 22:35:09 pmчовек...значи ненормално е...сфаќам дека е некој си ден нивни,сфаќам се,и ние некогаш славиме...ама па извини...слават албанксо знаме,веат косовски???пон која логика???на канал 5 на интернет гледам со калаш го сликале у сред град? ако смееме такадај утре сите од форумов со пушки да испоизлеземе...очигледно џандариве неправат проблемиNpsi kalas ama pazi koga ke odis nakaj centar da ne nemas svetla upaleno odma kazna, a pa kais ako nemas i zboris na mob, te fakaat bratce tripldabl
човек...значи ненормално е...сфаќам дека е некој си ден нивни,сфаќам се,и ние некогаш славиме...ама па извини...слават албанксо знаме,веат косовски???пон која логика???на канал 5 на интернет гледам со калаш го сликале у сред град? ако смееме такадај утре сите од форумов со пушки да испоизлеземе...очигледно џандариве неправат проблеми
Цитат: Спенсер на 26 Ноември 2012, 01:01:37 amНекој добар забар ? Околина на Карпош 3/4, Влае, Ѓорче... само тепан, па силуван, па запален, па изгорен забар е добар забар
Некој добар забар ? Околина на Карпош 3/4, Влае, Ѓорче...
Поздрав до Велештрумф ! (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ако дое до тоа, Дени ќе собира пари за операција на магарето, да се кратат потколеници.
Абе а како ќе го ремапира ? Ќе му дае Ред бул енерџи дринк ?
Не сум јас по тие адитиви (ред бул), ама затоа алуминиумски потковици добива во најскор можен рок!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
знае ли некој колку трошат алфиве 3.2 ?
Исто, како да го дупнеш резерварот со шајка 12-ка !
Цитат: Bojan j на 28 Ноември 2012, 19:07:51 pmЦитат: Falanga на 28 Ноември 2012, 18:58:45 pmГлупо ми изгледа кајманот. Некако не ми се крева косата на главата кога ќе го видам. Каков трол comeback може на ова да ти врати човек не си свесен. Ама јас ќе си преќутам Преку таквото од вакви коментари. Што те боли тебе што мислам јас за Кајманот? Сега ти ли ќе ме исправаш и ќе ми кажуваш што треба да ми се свиѓа мене?
Цитат: Falanga на 28 Ноември 2012, 18:58:45 pmГлупо ми изгледа кајманот. Некако не ми се крева косата на главата кога ќе го видам. Каков трол comeback може на ова да ти врати човек не си свесен. Ама јас ќе си преќутам
Глупо ми изгледа кајманот. Некако не ми се крева косата на главата кога ќе го видам.
Незнам дал се десило некад некој гребачиве да ги начека на лице место, ако се десило верувам дека шилото му го напилакале у шупак.Иначе Банза со новиов урбанистички план дозволено е балкон да ти тури врз гаража а прозорите од собите да им се на ниво со граничната точка.Поради оваа дупка/мито/пропуст, некој од комшиите изгледа го спотерало на повраќање и право низ прозор, среќа у несреќа што наместо Џуџаро беше паркирано службенто пикапче, што ќе видам, парчиња месо, ориз, пипер, гнетело животното ко стока и се повратило на службеното возило. Така се залепило месото да неможеше ни со Vap да се очисти. Поминаа со укор ( писмен, дека доколку во иднина некое животно ми поврати врз кола цела зграда ќе ја запалам и ниту еден прозор нема да им остане читав), да ми повратеа на љубовта, уште вечрта гарантирам дека цела зграда ќе ја претресев да видам кој ручал од повратеното.Крв мајчин да им ебам.
Цитат: bokicivic на 29 Ноември 2012, 12:31:48 pmЦитат: onak на 29 Ноември 2012, 12:29:22 pmЦитат: bokicivic на 29 Ноември 2012, 12:19:33 pmСе гледа педер манекен пред огледало гол, си го врти газот и го гледа и полека му се крева пенисот. Го удира пенисот и вика:- Не, не, наше газе, наше!ти сумњив си ми у задње време....ај веќе не постирам ништо се живо забегало овдека абе брате... постираш виц со педер, гз и дигнат кур... па како било кој да остане рамнодушен на таков виц а притоа читајки од кого е вицот и те замислува како изгледаш и го збориш=кажуваш вицов...?
Цитат: onak на 29 Ноември 2012, 12:29:22 pmЦитат: bokicivic на 29 Ноември 2012, 12:19:33 pmСе гледа педер манекен пред огледало гол, си го врти газот и го гледа и полека му се крева пенисот. Го удира пенисот и вика:- Не, не, наше газе, наше!ти сумњив си ми у задње време....ај веќе не постирам ништо се живо забегало овдека
Цитат: bokicivic на 29 Ноември 2012, 12:19:33 pmСе гледа педер манекен пред огледало гол, си го врти газот и го гледа и полека му се крева пенисот. Го удира пенисот и вика:- Не, не, наше газе, наше!ти сумњив си ми у задње време....
Се гледа педер манекен пред огледало гол, си го врти газот и го гледа и полека му се крева пенисот. Го удира пенисот и вика:- Не, не, наше газе, наше!
Цитирано од: DasAuto. на Ноември 28, 2012, 22:45:44И денес случајно се потсетив дека во комшии има Citroen ami 8 Цитирано од: marjanot на Денес во 11:29:13Колава е бомбаКиро Глигоров знае...
Има Кими, само треба да доплатиш. Што више то боље (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Сепак не се ова корејски полупроизводи каде акцентот е турен на радиото.
Скапа конзерва (тивност)