Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ставаат, сум видел со свои очи. Кај нас во Зимбабве за 43 долари ни компири не ставаат. Ако му пикнеш на тој индиецот 5 долари во џеб, може и кечап ќе ти стаи. Ама има и мунгоси на ражен, тие се поефтини и непраат киселини толку. А најважно е да го накадеш стомакот од точка А до точка Б.
Да, а можеш наместо на море, во Софија или Благоевград да идеш. Ем поефтин смештај ќе платиш, ем нема да ги квасиш за џабе купаќите. Боја може и на тераса да фатиш. А и поблиску е, со Голф 2 1.6 д ќе ти испадне живо џабе, ко од Аеродром во Ѓорче да си отишол на одмор.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Среќен Роденден Веле!
Цитат: Prcot на 18 Мај 2012, 01:23:33 amДа, да Лусиана Лопилато - Mi amor grande Прч на рибава 100% го мава од тастатура
Да, да Лусиана Лопилато - Mi amor grande
Цитат: Tommy на 18 Мај 2012, 19:45:05 pmДени, колку КС ти е полото?Многу. Преку 60.
Дени, колку КС ти е полото?
Да прашаше за Алфа ќе ти кажевме и домашен број на сервисерот па дури и мобилен на жена му, ама за тојота, јебига немаш среќа, не се расипуе тоа го*но
Зафатен е сега, коси ливади и детелини, имено владата на РМ дава субвенции за секој кој ќе коси со Корејски косилици како знак за подршка на Корејските инвестиции во РМ
Мартин, како почнале со советиве, гледам дека ке завршиш дипломиран ебач, студент тешко ...
Цитат: NDarK на 23 Мај 2012, 17:51:25 pmако има некој die cast колички што не му требаат нека даде навака Побарај на форумов тема 'Хоби' Би побарал и јас али сум на шоља од мобилен
ако има некој die cast колички што не му требаат нека даде навака
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Цитат: Bugar на 24 Мај 2012, 15:59:17 pmAjde sega da ne zabeguvame. Navistina e prekrasno koga mladi lugje imate germanski standard vo MK. E taka se zivee vo MK. No Vie ste samo mal del od MK populacijata. Sto da recat drugite koi se mnozinstvo. Ako mozete da si priustite koli sto si trosat 12-13l i da si gi odrzuvate toa e pozitivno za Vas. Ama 90% od MK naselenieto ne znam dali e vo sostojba da odrzuva i vozi takvi koli.Ова „ајде да не забегуваме“ изречено од тебе треба у легендарни на топ позиција да се стаи За останатото, тие нека си најдат други форуми, не е за нив carclub, тука се луѓе кои сакаат да трошат пари на своите автомобили.
Ajde sega da ne zabeguvame. Navistina e prekrasno koga mladi lugje imate germanski standard vo MK. E taka se zivee vo MK. No Vie ste samo mal del od MK populacijata. Sto da recat drugite koi se mnozinstvo. Ako mozete da si priustite koli sto si trosat 12-13l i da si gi odrzuvate toa e pozitivno za Vas. Ama 90% od MK naselenieto ne znam dali e vo sostojba da odrzuva i vozi takvi koli.