Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: AUUU на 28 Јануари 2018, 18:33:36 pmЦитат: achtung на 28 Јануари 2018, 17:55:54 pmБаш ми е мерак кога ќе видам вакви работи, со мерак да одиме на вакви места заради две причини, првата да уживаме во квалитетот и втората да им помогнеме на браќата македонци во нашиот со сила земен дел...Колку пати си бил?Нема збор, ме поеба гадно
Цитат: achtung на 28 Јануари 2018, 17:55:54 pmБаш ми е мерак кога ќе видам вакви работи, со мерак да одиме на вакви места заради две причини, првата да уживаме во квалитетот и втората да им помогнеме на браќата македонци во нашиот со сила земен дел...Колку пати си бил?
Баш ми е мерак кога ќе видам вакви работи, со мерак да одиме на вакви места заради две причини, првата да уживаме во квалитетот и втората да им помогнеме на браќата македонци во нашиот со сила земен дел...
Цитат: Stratro на 31 Јануари 2018, 14:37:06 pmВежбам за Драго мен.Sega uste nekoj da vezba za Rocky men, da cepe drva i da trca vo i po sneg i prikaznata da e kompletna <3
Вежбам за Драго мен.
Цитат: Inter1 на 31 Јануари 2018, 14:59:17 pmЦитат: Stratro на 31 Јануари 2018, 14:37:06 pmВежбам за Драго мен.Sega uste nekoj da vezba za Rocky men, da cepe drva i da trca vo i po sneg i prikaznata da e kompletna <3
Најобратната сцена на сите времиња.
I jas segde plakjam pa ne se bunam. Ako e free parkingot ne zloupotrebuvam so parkiranje na trotoar, treva, pred necij dvor/garaza, ostavanje na sred ulica i tn. Bez razlika dali e nekoj od metropola, selo, grad, Milky way galaxy... Common sense e da ne poprecuvas drug so tvoite postapki. Vo zgradava moja ima luge i rodeni vo Sk i dojdeni od nekade, uste frlaat gjubre od prozor. Taka da ... Nikoj ne bara nikogo da se ubie, samo malku common sense, deka ne si sam na svetov, tuku se naogjas oprkruzen so luge i deka pozelno e malku oset da se ima i malku koristenje na mozok/logika za da si tece zivotov bez problemi
Цитат: Luki Junior на 07 Февруари 2018, 14:17:25 pm Јас се извинувам на сите клабери што пренесов погрешна информација за буџет продуктите низ супермаркетите во западна Германија. Сеа им го е*а планот за исселување.
Јас се извинувам на сите клабери што пренесов погрешна информација за буџет продуктите низ супермаркетите во западна Германија.
Не ми се верува дека нашиот драг клабер @achtung напиша пост во кој не се плука по лицето З.З, владата и кумуњарите. Ќе мавнам чашка сливовица за наше здравје.
Не работам веќе таму луки, тешко е да работиш со луѓе што секогаш се во право
Цитат: mushovlae на 14 Февруари 2018, 14:08:01 pmНа ова што му фали (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi Note 4X using TapatalkОва...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
На ова што му фали (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk