Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Прво за кршењето на камењата во бубрегот, Фолксваген ги има најудобните возила во секоја класа поединечно: Полото во супермини, голфот во хеч
Цитат: gOJDO на 26 Мај 2016, 18:57:30 pmЦитат: Carpathian Lord на 18 Мај 2016, 13:09:41 pmЕ ова поштовам! Јас ги ебам...Да? На шо резолуција? Пошо јаки графички купваш
Цитат: Carpathian Lord на 18 Мај 2016, 13:09:41 pmЕ ова поштовам! Јас ги ебам...
Е ова поштовам!
Jас ги ебам...
Да? На шо резолуција? Пошо јаки графички купваш
Е да знаев дека вака ќе испадни ич не се ѓибав, Гојдо сеа нема шанси да ме части в кафана
Цитат: gOJDO на 08 Јуни 2016, 10:33:07 am Ја со машиниве немам искуство, ама од искуство за јако дупење мора добро подмачкување, без оглед што и како ќе дупите.Епа, лесно директор не се станува.
Ја со машиниве немам искуство, ама од искуство за јако дупење мора добро подмачкување, без оглед што и како ќе дупите.
Не ме насмеа денес , туку вчера...Ганц ново Ауди а веќе фарот му кондензира.Па да им залупам толку пари за колава и ова да ми се деси има од глава да им ја акнам...нај искрено.Истото го збори и сопственикот додека му кажував дека Калибрата ми е од 95 та со некондензирани фарови..нормално.
(Можеби го имам пишувано досега) Се возам еднаш со велосипед низ град и застанувам културно на семафор да чекам зелено. До мене застанува Ферари 458 со замаглен/запотен десен фар.
А тебе фарот од точакот џам, без кондензација xD