Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: achtung на 05 Март 2014, 17:16:33 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Би и сменил шарки на шифоњерот
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Иако избришан сепак останува во аналите и во мои топ 5
200+ км/ч што сум возел.... Со југото мое (од мост).
Koj ne bi sakal da smeni sarki na vakva gazdarica Jak outfit ima malava, "follow the lines".
За да не ви останува пола литренце вишак препорачливо е одвреме навреме да и дозволете на стрелката од обртометарот да собере пујажина од 4 000 - 7 000 обртаи.
Цитат: Falangasaurus на 13 Март 2014, 13:45:44 pmТи да не си трета смена некаде?Јок, пореметен ми е цел биоритам, навечер скитам низ Скопските улици и чмаам вака, а преку ден спијам.... РЕТАРДИРАН СУМ... А башка и у 5 тргав за Прилеп е**го и боље ми беше да не спијам
Ти да не си трета смена некаде?
Цитат: Kikac на 13 Март 2014, 17:38:50 pmЦитат: Falangasaurus на 13 Март 2014, 13:45:44 pmТи да не си трета смена некаде?Јок, пореметен ми е цел биоритам, навечер скитам низ Скопските улици и чмаам вака, а преку ден спијам.... РЕТАРДИРАН СУМ... А башка и у 5 тргав за Прилеп е**го и боље ми беше да не спијам Не го знам типов кој е.... ама ме изнасмеал онака кисело, не знаев дали да се смеам или да рикам.
Секако дека летните гуми кај нас ги продаваат како ол сиз’н, тоа е поради недостаток на полуосовина по глава, палење, ебење и јадење на лице место.
Астра е лепотица
Цитат: Falangasaurus на 17 Март 2014, 14:29:35 pmАбе од еднаш може ништо да не му биде. Не збориме за 900км возење 160. Зборуваме за 20.000, 30.000 или повеќе на истиот начин.Тоа е друго. За таква автопатска вожња постојат поголеми мотори. И Мерцедес.
Абе од еднаш може ништо да не му биде. Не збориме за 900км возење 160. Зборуваме за 20.000, 30.000 или повеќе на истиот начин.