Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Luge ako moze posmos. Imam Opel Astra F caravan od 1995 (1.6) 100hp i si vozam normalno na pat (otvoreno). Posle 200km vozenje vleguvam vo grad i primetuvam deka mi mirisa na ulje (izgoreno) i koga otvaram hauba sto da vidam, kapaceto za ulje ne e tamu, i imase nasekade ulje okolu motorot (ne mnogu) i vednas ja izgasnav kolata. Veke od ebay naracav novo kapace za ulje i treba da stigne naredna nedela najkasno. Postata od kade ke go podignam e okolu 3km, dali da vozam (poleka) da si go zemam kapaceto ili najdobro e peski i da ne se zaebavam? Pozdrav
Колку ќе име истера 5 литра бе чоек, таман ќе се престројам у лева лента и ќе треба да се искључам..
Цитат: Спенсер на 21 Јануари 2014, 14:54:47 pmЗајдовввв, Рики е легенда (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Хахаха, лелееееее хахаха. Ја па стискам лајк ко идиот! Џандар хахахаха, се скинав!
Зајдовввв, Рики е легенда (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: SirPsyhoSexy на 22 Јануари 2014, 10:46:31 amСтарци се веќе. Уше 2 сезони и толку им е Еден брич да знаеш колку години ќе симне.П.С. И незнам дали знаеш ама колку повеќе пари имаш толку помлад си во душа.
Старци се веќе. Уше 2 сезони и толку им е
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Сите се на сервис???
Кога почнувам да пишувам колку е тапа мојата кола, форумов ми јавува „session expired“
Преднава решатка го прави како скарата на љуц.
Цитат: Rakun4e на 22 Јануари 2014, 21:44:55 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Цитат: DayWalker на 22 Јануари 2014, 21:52:54 pmСите се на сервис???