Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Dali moze na primer nad vgradena folija vo zadnoto staklo, da se stavi druga?
Цитат: Antonio на 08 Јули 2014, 12:38:07 pmкој знае да залепи фолија на задно стакло/гепек на голф 4 ќе му платам колку треба,со моја фолија ?ako e od avto lider" made in china" koa ke vlezes vo PEKlNG LEVO
кој знае да залепи фолија на задно стакло/гепек на голф 4 ќе му платам колку треба,со моја фолија ?
ako sakash da ja vadish folijata samo so industriski fen da ja greesh i da ja odlepuvash poleka inache mozno e folijata da ja izvadish a crnata boja da ti ostane ili pak greacite da se zafrknat
Цитат: ACE A3 на 14 Јули 2014, 23:15:19 pmЦитат: Antonio на 08 Јули 2014, 12:38:07 pmкој знае да залепи фолија на задно стакло/гепек на голф 4 ќе му платам колку треба,со моја фолија ?ako e od avto lider" made in china" koa ke vlezes vo PEKlNG LEVO epa folijata beshe od auto lider i kaj sto bev covekot ja zalepi profi ...ne e do filijata sekogash i do majstorot e
Може ли да ми каже некој каде во која станица запишуваат ,,Атестирани предни и задни стакла ''. Значи така да пишува, не само ,,атестирани стакла''. Кои стакла? Или никаде не можат да напишат така?
Еве како е кај Влатче пунто(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Вака сакам да пишува.