Можеби сум оф-топик ама во контекс на муабетот.
Факт е дека амариканците почнаа да прават брзи аута и го докажуваат тоа. Не се само мускулите како што некој пишува.
За табелата, не ме чуди воопшто, ако не се лажам на сајтот поголемиот број гласачи се Американци. Не го оспорувам Кадилакот.
АМА, Рено постави рекорд на истата стаза која ја земате за репер во хот-хеч категорија.
Дали ако Рено продаде 10 возила повеќе ако бил најбрз на Нирнбургринг, значи дека е подобар избор од бенчмаркот во класта Голф/Форд?
Колку ќе чини Реното, а колку Голф/Форд после 5 години?
Renault Megane R26R ke bide sekogas poveke cenet od bilo koj hot hatch. Standardniot Megane i Focus i Golf ne se staveni na staza. OK?
Стандардните не се ставени и нема потреба. Кој има време да гледа како се мачат. Megane R26R го постави рекордот и ќе биде ценет кај мене, тебе, тркачите, ама само тоа ќе му остане, споредено со Golf GTI/R32, Ford RS.
еј,дај не вреѓај Рено,јас ако би бирал меѓу овие три,одма земам Рено наместо Форд,па посебно наместо Голф....и сто пати да е послабо ке го земам Реното...и што се однесува до резултатите на стазата,кои мене не ми се важни,пошо јас никогаш не сум возел и нема да возам на стаза,туку возам на пат
Кај па ти виде дека сум го навредил Рено?
Тоа што е болдирано ми е целта на муабетот.