Автор Тема: Рандом Авто-фотки..  (Прочитано 1240110 пати)

Отсутен velestrumf

• Модератор
  • Легенда
  • Пораки: 20800
Одг: Рандом Авто-фотки..
« Одговори #8790 на: 25 Април 2017, 13:08:52 pm »
Кампувањето си нуди посебен филинг и дефинитивно не е за секого.

Јас пре би да кампувам во убав камп, него ли да се укотвам у некој хотел. Секако дека и едното и другото си имаат предности и недостатоци, али како што напомена некој од колегите - „Ствар укуса“.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
« Одговори #8791 на: 25 Април 2017, 13:13:41 pm »
Значи одиш на одмор и седиш во соба, на клима?

Right.

Еве, @Dodo и сопругата ми беа на гости во камп лани, во најжешкото. Нека каже како беше. :)

Не...одам на одмор, се бањам, се сончам, шетам, се враќам во соба, пуштам клима, јадам и спијам.

Чуството угорен, препливан и уморен да влезеш во грч ладна соба, и после грч ладен туш да  да се шлапнеш на спиење ми е priceless и незаменливо.
« Последно менување: 25 Април 2017, 13:20:08 pm Stratro »

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Модератор
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #8792 на: 25 Април 2017, 14:15:34 pm »
E ако де, слободна земја. Прави го тоа.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #8793 на: 25 Април 2017, 15:57:29 pm »

Јас пре би да кампувам во убав камп, него ли да се укотвам у некој хотел. Секако дека и едното и другото си имаат предности и недостатоци, али како што напомена некој од колегите - „Ствар укуса“.
Ни јас не можам да се замислам на некој си спрат во хотелска соба на летување ни зимување...
Кампинг секогаш. Бунгалов, виличка, брвнара, ово - оно, оууу јеее  :-*

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 984
« Одговори #8794 на: 25 Април 2017, 16:03:20 pm »
Изгледа не сте осетиле право невреме во камп приколка, има и одмор и плажа и се да ви се одмили.
Зини да ти кажу.

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
« Одговори #8795 на: 25 Април 2017, 16:49:31 pm »

Ни јас не можам да се замислам на некој си спрат во хотелска соба на летување ни зимување...
Кампинг секогаш. Бунгалов, виличка, брвнара, ово - оно, оууу јеее  :-*
Пробај може ќе ти се допадне, многу е добро некој секој ден по тебе да ти ја средува собата, а најдобро нешто е ве цето, во камп со никакво достоинство и приватност не можеш да се истушираш.
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #8796 на: 25 Април 2017, 17:06:38 pm »
Пробај може ќе ти се допадне, многу е добро некој секој ден по тебе да ти ја средува собата, а најдобро нешто е ве цето, во камп со никакво достоинство и приватност не можеш да се истушираш.

Фала многу, пријатно! Другарка има камп во градиште и некако успеале да направат сопствено веце, со туш, со нормална wc-школка, сите комодитети. Единствено во тој камп сум престојувал повеќе денови, друго се било едно преспивање максимум.

Од друга страна, лани една вечер спиев во Радожда во кола, си ја паркирав на самата плажа (другарите паметни во шатори се сместија, ја си имав полнач за лаптопот, си глеав филмче со другарка, не ми студеше уопште, немаше комарци да ме замараат и така натаму ;D) и прилично е кул да се разбудиш одма до езеро/вода. :)

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
« Одговори #8797 на: 25 Април 2017, 17:12:39 pm »
Да ама ти си млад уште и те боли кур, мене коски ме болат сакам кревет асален ;D И јас кога имав 20тина години можев и 3-4 дена без спиење само на пиво
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен marmlad

• Сениор
  • Пораки: 4220
« Одговори #8798 на: 25 Април 2017, 18:39:49 pm »
Ако пештани и градиште ви се поим за камп во 21 век, шо да ви кажам, така е, тапа е камп. Стварно овој со поршево е тежок идиот...

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #8799 на: 25 Април 2017, 20:15:35 pm »
Извини што не сум шетан ебате. ;D Од тоа што го имаме во државава за кампување, тоа е. Вие што сте пошетани од мене слободно продолжете да си одите во кампови кај што сте оделе.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16755
  • Keep it 100
« Одговори #8800 на: 25 Април 2017, 20:25:19 pm »

Отсутен marmlad

• Сениор
« Одговори #8801 на: 25 Април 2017, 22:20:28 pm »
Извини што не сум шетан ебате. ;D Од тоа што го имаме во државава за кампување, тоа е. Вие што сте пошетани од мене слободно продолжете да си одите во кампови кај што сте оделе.
Па на сликата од која почна муабетот, нема 101 Comfort(со моркса трска во задната клупа) и приколка од брако.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #8802 на: 25 Април 2017, 22:25:17 pm »
Сите муабети исто се сведуваат. Гледаме Порше во Германија, правиме муабет за камп од 62 година во распаѓање и нов хотел со 4 звезди во Грција :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен velestrumf

• Модератор
  • Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #8803 на: 25 Април 2017, 22:27:00 pm »
На крај муабетите се сведуваат на твојот потпис :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен marmlad

• Сениор
« Одговори #8804 на: 25 Април 2017, 22:44:16 pm »
zdrav razum se vika toa. Ukus e druga stvar :)