Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: velestrumf на 30 Септември 2019, 15:31:24 pmАко ти не си ја стаил до сега, јас сигурно... И сеуште чат-пат си проверувам по мобиле.де или аутоскаут24, ама па пусто не иде толку лесно :/Кога не знаеш да си фатиш магаре што сере евра....
Ако ти не си ја стаил до сега, јас сигурно... И сеуште чат-пат си проверувам по мобиле.де или аутоскаут24, ама па пусто не иде толку лесно :/
Цитат: Luki Junior на 30 Септември 2019, 15:41:55 pmЦитат: velestrumf на 30 Септември 2019, 15:31:24 pmАко ти не си ја стаил до сега, јас сигурно... И сеуште чат-пат си проверувам по мобиле.де или аутоскаут24, ама па пусто не иде толку лесно :/Кога не знаеш да си фатиш магаре што сере евра.... Неее, ја по веганска жичка терам, најдов убаво семе, па еве, бериќетна годинава...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
^Море спојлеров бил добар за берба.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Претерале за 2-3 цм, али добро изгледа спуштено