Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: DarthJe5us на 10 Јули 2013, 19:18:51 pmинаку забрането е претекнување на застаната колона возила По кој член од закон? Забрането е претекнување на колона возила, не е забрането заобиколување на застанати возила. Возачките у канта....
инаку забрането е претекнување на застаната колона возила
Колку вкупно коли бевте преку целото патување?
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Во туѓи раце секогаш на ауто.
Во туѓи раце скоро секогаш на ауто.
Цитат: Cuore Sportivo на 12 Јули 2013, 09:58:29 amАутоматиков за кур не го бива..Неартикулирано дауншифта...не баш неконтролирано.... тоа зависи од нивото на педалата за гас. кога јас ке ја стиснам подоле автоматски мења еден до два степени помала брзина. дефинитивно не е неконтролирано. ептен е контролирано, од мене.
Аутоматиков за кур не го бива..Неартикулирано дауншифта...
Цитат: onak на 12 Јули 2013, 10:13:09 amЦитат: Cuore Sportivo на 12 Јули 2013, 09:58:29 amАутоматиков за кур не го бива..Неартикулирано дауншифта...не баш неконтролирано.... тоа зависи од нивото на педалата за гас. кога јас ке ја стиснам подоле автоматски мења еден до два степени помала брзина. дефинитивно не е неконтролирано. ептен е контролирано, од мене.И ти си контролиран од жена ти
Onak dali toa lepsta polovina kaza vo eden moment na 2ot klip '' i kolava ne e kako sto bese'' ? ili taka mi se slusna ?