Автор Тема: CarClub Налепници  (Прочитано 88406 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
Одг: CarClub Налепници
« Одговори #45 на: 18 Август 2013, 23:24:39 pm »
Бујрум, понеделнички од 5 до 6:30 - 7:00 попладне, во Чилин.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #46 на: 19 Август 2013, 00:03:33 am »
го отупевте муабетов за налепници...

нели гледате дека зеро сака кратко и јасно да ви каже, бујрум да ти дадам... а не карго, марго, пошти и остали глупости...

колку што знам битолчани и прилепчани добија... кога дојдоа по маиците зедоа и налепници за сите...  да не сакате зеро да дојде по вашите градови и/или населби и лично и персонално на колите да ви ги залепи? сакате налепница, дојдете и земете си, бујрум, бесплатни се...

и уште нешто... барем 20 пати има речено дека може да дојдете на веро во недела од 22:00 до 23:30 скоро секогаш е таму или на пиво понеделнички од 17:00 до 18:30 и ке добиете... ако сакаш ке дојдеш и ке ја земеш.. може и по 2 ке земете...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен olikomerc

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 247
« Одговори #47 на: 19 Август 2013, 00:11:14 am »
не бе чувајте си ги за вас од скопје, да си имате резерва ако ви се скинат.

незнам што толку сте се уплашиле од глобко, карго и брзи пошти, неможе секој да се стегне за една налепница во недела вечер да поминуе 200 километри
fb.com/olikomerc

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6614
« Одговори #48 на: 19 Август 2013, 00:17:03 am »

нели гледате дека зеро сака кратко и јасно да ви каже, бујрум да ти дадам... а не карго, марго, пошти и остали глупости...

колку што знам битолчани и прилепчани добија... кога дојдоа по маиците зедоа и налепници за сите...  да не сакате зеро да дојде по вашите градови и/или населби и лично и персонално на колите да ви ги залепи? сакате налепница, дојдете и земете си, бујрум, бесплатни се...

и уште нешто... барем 20 пати има речено дека може да дојдете на веро во недела од 22:00 до 23:30 скоро секогаш е таму или на пиво понеделнички од 17:00 до 18:30 и ке добиете... ако сакаш ке дојдеш и ке ја земеш.. може и по 2 ке земете...

Бевме со членот The Ghost (оној со фордот на кого обртаите му варираат брп брп ;D) пред две недели на пиво, налепници не добивме, нити видовме :D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
Одг:
« Одговори #49 на: 19 Август 2013, 00:24:53 am »
А побаравте?

@оликомерц: можда пошто праќањето по пошта чини повеќе од самата налепница.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #50 на: 19 Август 2013, 00:28:13 am »

колку што знам битолчани и прилепчани добија... кога дојдоа по маиците зедоа и налепници за сите...  да не сакате зеро да дојде по вашите градови и/или населби и лично и персонално на колите да ви ги залепи? сакате налепница, дојдете и земете си, бујрум, бесплатни се...

Бевме со членот The Ghost (оној со фордот на кого обртаите му варираат брп брп ;D) пред две недели на пиво, налепници не добивме, нити видовме :D

а нити побаравте...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #51 на: 19 Август 2013, 00:30:04 am »
не бе чувајте си ги за вас од скопје, да си имате резерва ако ви се скинат.

незнам што толку сте се уплашиле од глобко, карго и брзи пошти, неможе секој да се стегне за една налепница во недела вечер да поминуе 200 километри

оли... член си на кар клуб од 25-ти јануари 2011 година... до денеска тоа е околу 2,5 години... сакаш да ми кажеш дека НИЕДНАШ НЕ СИ ДОШОЛ ВО СКОПЈЕ за тоа време и ниеднаш не те задесило во 17ч да бидеш во скопје понеделнички?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен olikomerc

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 247
« Одговори #52 на: 19 Август 2013, 00:31:04 am »
А побаравте?

@оликомерц: можда пошто праќањето по пошта чини повеќе од самата налепница.
Нормално тоа јас си плаќам, не рече никој дека оди на ваш трошок...
fb.com/olikomerc

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #53 на: 19 Август 2013, 00:32:35 am »
Пушти ми генералии по ПП ако сакаш, ја ќе ти пратам.

Ако не ти е мука, пушти и блиц инфо на кој принцип работат тие Карго, Глобко или што ти ја знам, пошо не сум ги користел до сеа, па не знам.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Присутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3809
« Одговори #54 на: 19 Август 2013, 00:33:11 am »
Da de pa nie ke si platime kargoto, se znae toa, a i jakite pari se 70 den, ili kolku i da e cim si barame, sekako deka ke si platime, a isto kako sto ne drzi muabetot deka nikoj od drugite gradovi ne dosol vo Sk bas koga se sobirate, isto taka ne drzi muabetot deka bas nikoj od Skopjanive pa nema tolku vreme da ni prati po kargo :D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #55 на: 19 Август 2013, 00:34:43 am »
Da de pa nie ke si platime kargoto, se znae toa, a i jakite pari se 70 den, ili kolku i da e cim si barame, sekako deka ke si platime, a isto kako sto ne drzi muabetot deka nikoj od drugite gradovi ne dosol vo Sk bas koga se sobirate, isto taka ne drzi muabetot deka bas nikoj od Skopjanive pa nema tolku vreme da ni prati po kargo :D

потполно исто како што не држи муабетот дека на 2500 членови кои се надвор од СК дека е ок да им се праќа по карго за сите поединачно или групно...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Присутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3809
« Одговори #56 на: 19 Август 2013, 00:37:06 am »
@Onak
Ne zabeavaj sea i ti, barame nekolku dusi nalepnici ne 2500, i toa od nekolku grada niz Mk. Pa ako se saka moze da se pusti nekolku turi niz Veles, Bitola, Prilep, i tie se sea za sea kako sto mozam da vidam ;D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #57 на: 19 Август 2013, 00:45:21 am »
ај добро... сега сте вие... за 1-2 месеци нови членови па треба и на нив по пошта... за за месец-два па нови и цело време тоа па тоа... а и  ја си чукам глава овдека на темава објаснувајки, а појма немам зашто и воопшто обајснувам... всушност не е ни моја работа, ете ви администрација барајте си, а они фино ви објаснија каде може да дојдете до налепници и како...

а испровоциран бев од 3-4 страни кревање галама за едни налепници... па те ви го логото и до банерот и на порталот ии сегде го има... симнете го и штампајте го ако сакате и на знаме...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #58 на: 19 Август 2013, 00:48:29 am »
ај добро... сега сте вие... за 1-2 месеци нови членови па треба и на нив по пошта... за за месец-два па нови и цело време тоа па тоа... а и  ја си чукам глава овдека на темава објаснувајки, а појма немам зашто и воопшто обајснувам... всушност не е ни моја работа, ете ви администрација барајте си, а они фино ви објаснија каде може да дојдете до налепници и како...

а испровоциран бев од 3-4 страни кревање галама за едни налепници... па те ви го логото и до банерот и на порталот ии сегде го има... симнете го и штампајте го ако сакате и на знаме...

Не е твое да даваш дозволи и идеи од овој тип. Верувам дека им текнало дека може и така, ама сакале по правилен пат да си добијат налепници.

@roci & oli и другите засегнати: Уживајте, ќе средиме.

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3015
« Одговори #59 на: 19 Август 2013, 00:50:13 am »
Ако може и за мене една :)