Автор Тема: CarClub Налепници  (Прочитано 91052 пати)

Отсутен otrakan

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 281
Одг: CarClub Налепници
« Одговори #300 на: 05 Ноември 2014, 01:01:14 am »
Наместо да делите шо појке налепници за реклама на форумов гледам пари се нудет

значи ти појманемаш... нели си упатен дека кога ке туриш налепница од карклуб, колата ти добива во коњажа... со малите налепници имаш само 2 коња, ама зато тие се беспари и не се наплаќаат... со средните налепници има 5 коња а со нај големите имаш во просек 12% повеке од постоечките на возилото... тие се специјални и идат на појачување на снагата според тоа што станале живи коњи под хауба... значи ако имаш возило старо од 10 години па нагоре, ке ти го врати во нормален тек.. побрзо ке биде во секој слуачј...

затоа не се беспари тие...
А да те турам тебе на хауба колку коњи ке добијам?
или нема да се помести колава?
Како одредени членови на форумов се знаат,секогаш се во право неможам да сватам
;)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #301 на: 05 Ноември 2014, 01:05:03 am »
мене ако му туриш на хауба коњи нема да добиеш.. само волови и тоа спори... :) ама тебе ако те турам на моја хауба... ма шо те е*ам, не те турам таму, под тркало те турам директ... ;D

друже... разведри се малку... зезанција си е зезанција... објаснувањето зашто налепниците се наплаќаат имаш во темава поназад.. значи оние малите не се наплаќаат.. тие се поклон, а поголеми веќе да... релативно се скапички за печатење.. и ке речеш де бее 50 денари или 100-ка... ама не штампаат 3 налепници туку 100-тина комада се во прашање...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен otrakan

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 281
« Одговори #302 на: 05 Ноември 2014, 01:30:24 am »
Мене ми е јасна причината али треба да се нагласи "Поради финансиски причини налепниците се наплакаат и со секоја купена налепница допринесувате развој и рекламирање на форумов"
Исто е тоа ко ти да ми залепиш на колава моја реклама:Монтираме парно и соларни системи и име на фирмата а јас да ти платам за налепниците сто си ги залепил.
Немам ништо против форумов али пак ке речам одредени членови се мешаат во работи кои не треба да ги засегаат или се делат награди за напишани најповејке постови
;)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17612
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #303 на: 05 Ноември 2014, 01:36:06 am »
Три збора: влада во сенка.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29808
    • CARclub.mk
« Одговори #304 на: 05 Ноември 2014, 08:43:09 am »
Мене ми е јасна причината али треба да се нагласи "Поради финансиски причини налепниците се наплакаат и со секоја купена налепница допринесувате развој и рекламирање на форумов"
Исто е тоа ко ти да ми залепиш на колава моја реклама:Монтираме парно и соларни системи и име на фирмата а јас да ти платам за налепниците сто си ги залепил.
Немам ништо против форумов али пак ке речам одредени членови се мешаат во работи кои не треба да ги засегаат или се делат награди за напишани најповејке постови

Заборавив да спомнам цени!

Голема: 100 мкд
Средна: 50 мкд
Мала: Не сум одлучил.

Морав да се решам на ваков чекор пошто дадов еден куп пари за печатење налепници.

Најавено е дека ќе се наплаќаат средните и големите налепници уште одамна. Тоа дека Онак си дава право да одговара во името на другите, си дава. :D

Отсутен pero sipino

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 220
« Одговори #305 на: 05 Ноември 2014, 21:09:19 pm »
е сега има налепници или нема и кај треба да се плати една голема кој е начин да се добија во прилеп

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #306 на: 05 Ноември 2014, 22:33:36 pm »

со парите дадени за налепница не се допринесува за развој на форумот и дрн дрн тоа што го напиша... затоа и не го пишува тоа... ете зеро ти напиша зашто се наплаќаат...

башка многу ми е невкусно од човек кој е член на форумов околу 2 години, скоро ич да не пишува или воопшто да учествува во дискусии, ама затоа ке се појави на форум и ке почне да сугерира нешто како требало да биде правилно функционирањето на истиот...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29808
    • CARclub.mk
« Одговори #307 на: 05 Ноември 2014, 22:55:46 pm »
е сега има налепници или нема и кај треба да се плати една голема кој е начин да се добија во прилеп

Има налепници. Средна е 50 денари, голема е 100, ама стварно не знам како да ти ја испратам во Прилеп. Ако доаѓа накај Скопје некој од Прилепчаните па да испратам.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #308 на: 06 Ноември 2014, 10:59:11 am »
Преку карго бе класен :) ќе му ја залепиме на комбето на карго после коа ке поминува во Прилеп ке си ја одлепат фино лепто.

Него мене ми треба нешто меѓу средната и големата, за 70ден шо може да напрајме? :D :D :D :D :D

Отсутен Bardako

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 212
« Одговори #309 на: 06 Ноември 2014, 11:00:33 am »
Јас одам Сабота за Прилеп ... ако сакате јас ќе однесам!

Отсутен МулевР

• Редовен
  • Пораки: 1386
  • Велешанче
« Одговори #310 на: 06 Ноември 2014, 11:46:14 am »
А преку кој може да се пушти една голема за Велес ? :)
Project car: Opel Kadett C
Daily 1: Opel Corsa E
Daily 2: Yugo Koral 1.1i

Отсутен pero sipino

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 220
« Одговори #311 на: 07 Ноември 2014, 21:32:58 pm »

Има налепници. Средна е 50 денари, голема е 100, ама стварно не знам како да ти ја испратам во Прилеп. Ако доаѓа накај Скопје некој од Прилепчаните па да испратам.
не е проблем цената се прифаќа ај ко че идам за скопје че контактираме па че земам неколку

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5800
« Одговори #312 на: 21 Јануари 2015, 00:43:34 am »
Gospoda admini dali moze da dobijam golema lepenka sakam na puntoto daja stavam na zadna sofersajbna i taka e crna ubavo kje dojde stranicno ???

Отсутен Лавче-156

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 186
« Одговори #313 на: 17 Мај 2015, 16:41:57 pm »
Здраво ме интересира како можам да добијам налепница и каде. 
Во понеделник кај 6 попладне ке бидам во велес има ли некој кој би можел да ми ја подаде.
И кажете да знам дали да го перам пежот

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
« Одговори #314 на: 13 Август 2015, 00:26:13 am »
Друже Зеро касно палам ама утре ќе доаѓам за Шкупи. Има ли шанси да добијам налепница?

Данкешен унапред.
Brains are awesome. I wish everybody had one.