Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
direktno od garazata na KIzo,nesto za sto nema vrednost.....bombona.....a vo zivo e sosema nova prikazna...
Цитат: Danny Tennabija156 на 05 Јули 2011, 19:45:54 pmdirektno od garazata na KIzo,nesto za sto nema vrednost.....bombona.....a vo zivo e sosema nova prikazna...Браос! Ако треба некад рука за полирање - тука сум!
Цитат: Carrier166 на 05 Јули 2011, 19:52:15 pmЦитат: Danny Tennabija156 на 05 Јули 2011, 19:45:54 pmdirektno od garazata na KIzo,nesto za sto nema vrednost.....bombona.....a vo zivo e sosema nova prikazna...Браос! Ако треба некад рука за полирање - тука сум! fala za ponuda-pomos od bilo koj tip,imam u predvid,a sto se tice beli zmigavci ke legnat kade,kade bolje,ama za zal uste ne mi uletale u kombinacija,zdravje"RADOVO".....i toa ke bide...D
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)direktno od garazata na KIzo,nesto za sto nema vrednost.....bombona.....a vo zivo e sosema nova prikazna...
Леле Дејан жив и здрав да бидеш што не израдува сите со сликиве. Лимитирана едиција, Алфа Ромео, ништо повеќе не треба. Кажи ми само, на наши табли ќе се вози или ја спрема за некој од странство?
Цитат: Danny Tennabija156 на 05 Јули 2011, 20:37:32 pmЦитат: Carrier166 на 05 Јули 2011, 19:52:15 pmЦитат: Danny Tennabija156 на 05 Јули 2011, 19:45:54 pmdirektno od garazata na KIzo,nesto za sto nema vrednost.....bombona.....a vo zivo e sosema nova prikazna...Браос! Ако треба некад рука за полирање - тука сум! fala za ponuda-pomos od bilo koj tip,imam u predvid,a sto se tice beli zmigavci ke legnat kade,kade bolje,ama za zal uste ne mi uletale u kombinacija,zdravje"RADOVO".....i toa ke bide...DБаш ме занима која цена се кај овластениот стилер... Кажи ми како е со ајбах-от, позитивни/негативни особини? По дупкиве македонски како поминуваш? Јас земав за 166-ката, пошто ориг. пружини се попуштени ама чекам паричка да зберам за KYB амортизери (одлично ми се погодија со SPARCO пружините на стилото, па мислам дека се добар сет, а и по енглескине форуми ги фалат за алфа)
Многу е добра колава, ама бојава ми е крш...
Цитат: Carrier166 на 05 Јули 2011, 21:45:43 pmБаш ме занима која цена се кај овластениот стилер... Кажи ми како е со ајбах-от, позитивни/негативни особини? По дупкиве македонски како поминуваш? Јас земав за 166-ката, пошто ориг. пружини се попуштени ама чекам паричка да зберам за KYB амортизери (одлично ми се погодија со SPARCO пружините на стилото, па мислам дека се добар сет, а и по енглескине форуми ги фалат за алфа)mojava da ti kazam iskreno spie na asfalt,mnogu e stegnata so odlicna trakcija,pogotovo otkako gi staiv i felnite 17ki se rasiri povekje,jas sum mnogu zadovolen i ako ti uleta kes slobodno konzumiraj,nema da zgresis,ako sakas ke pieme kafe negde ke se vidime i ke se uveris sam....pozz
Баш ме занима која цена се кај овластениот стилер... Кажи ми како е со ајбах-от, позитивни/негативни особини? По дупкиве македонски како поминуваш? Јас земав за 166-ката, пошто ориг. пружини се попуштени ама чекам паричка да зберам за KYB амортизери (одлично ми се погодија со SPARCO пружините на стилото, па мислам дека се добар сет, а и по енглескине форуми ги фалат за алфа)
Цитат: Danny Tennabija156 на 06 Јули 2011, 10:11:50 amЦитат: Carrier166 на 05 Јули 2011, 21:45:43 pmБаш ме занима која цена се кај овластениот стилер... Кажи ми како е со ајбах-от, позитивни/негативни особини? По дупкиве македонски како поминуваш? Јас земав за 166-ката, пошто ориг. пружини се попуштени ама чекам паричка да зберам за KYB амортизери (одлично ми се погодија со SPARCO пружините на стилото, па мислам дека се добар сет, а и по енглескине форуми ги фалат за алфа)mojava da ti kazam iskreno spie na asfalt,mnogu e stegnata so odlicna trakcija,pogotovo otkako gi staiv i felnite 17ki se rasiri povekje,jas sum mnogu zadovolen i ako ti uleta kes slobodno konzumiraj,nema da zgresis,ako sakas ke pieme kafe negde ke se vidime i ke se uveris sam....pozzThks! Mене ми беше страв малку претврда да не стане за бебе, ама ќе издржи малиот Жена ми го вози стилото стегнато и спуштено, сега е у 8 месец, па не се жали многу, го навикава малиот од сега