Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Во петокот бев, во пнеуматик... на иво лова рибар.. и баш за вакво ОЗ-е се фатив да прашам, онака... чисто информативно... и цената беше... околу... 190 евра со пупуст, за еден комад...
Цитат: Dejan_156 alfista на 18 Октомври 2011, 20:32:22 pmcuore друже што сум видел прееска една 155-ка исто како твојата сочувана само не видов машина која вози, боја нешто као модерна сива (темно сива) со едни бели бандаши абе во срце ми останаа ја видов пред усје паркирана и кога идев натака накај 9 саатот и на враќање накај 11 саатот на едно 100 метри после dog ги барам бандашите на интернет неможам да ги најдам ако те нанесе пат навака ако е сеуште таму видија мислам дека твојата плаче за тие бандаши поготово дека е црвена со бели бандаши перверзии ке биде поззВаљда таа истата е што стои пред Рено салонот карши Расадник. Такозвана Сагните се мрави Убаво бандашче, али ја кога ќе ги мењам фабричките само ова би купил(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
cuore друже што сум видел прееска една 155-ка исто како твојата сочувана само не видов машина која вози, боја нешто као модерна сива (темно сива) со едни бели бандаши абе во срце ми останаа ја видов пред усје паркирана и кога идев натака накај 9 саатот и на враќање накај 11 саатот на едно 100 метри после dog ги барам бандашите на интернет неможам да ги најдам ако те нанесе пат навака ако е сеуште таму видија мислам дека твојата плаче за тие бандаши поготово дека е црвена со бели бандаши перверзии ке биде позз
Цитат: RikiRulz на 19 Октомври 2011, 18:22:56 pmВо петокот бев, во пнеуматик... на иво лова рибар.. и баш за вакво ОЗ-е се фатив да прашам, онака... чисто информативно... и цената беше... околу... 190 евра со пупуст, за еден комад... Баш ќе идам да видам какви се.Ја не ни сакам више од 15 ка
Цитат: Carrier166 на 01 Ноември 2011, 14:47:20 pmЦитат: Cuore Sportivo на 01 Ноември 2011, 13:29:34 pm 290 денара, продавницата на Аутомакедонија карши Цветен Пазар. Малце ќе здими кога ќе ја нацапаш.Хохохо Значи имаш и визуелен доказ дека работи адитивчето Да, Да. Мислам дека сега е право време пак да ја укључам Ламбда Сондата, да ресетирам компјутер и да видиме што ќе се дешаа. У секој случај, Тротл Бодито мора да се очисти. 90% сум убеден дека тука лежи проблемот.
Цитат: Cuore Sportivo на 01 Ноември 2011, 13:29:34 pm 290 денара, продавницата на Аутомакедонија карши Цветен Пазар. Малце ќе здими кога ќе ја нацапаш.Хохохо Значи имаш и визуелен доказ дека работи адитивчето
290 денара, продавницата на Аутомакедонија карши Цветен Пазар. Малце ќе здими кога ќе ја нацапаш.