Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Aууу извини... мислев сум ти напишал, мојот е клон модел е од цз... 95% се исти, само пишува берета...
уште некој графит да постирате на темава и да биди ИСПОСРАНА до крај
со шарци,пиштолчиња,воздушни пушки итн.итн ништо не прајте,дајте нешто потешко вооружување,на пр. зоља ,топ,тенк,динамити итн.итн
Цитат: RikiRulz на 02 Јули 2011, 19:21:29 pmAууу извини... мислев сум ти напишал, мојот е клон модел е од цз... 95% се исти, само пишува берета...Е тие 5% се важни...то што мало фали, то девојци сречу квари...знаеш како е...Ние на лагер немаме таков модел затоа што ниедна војска од НАТО и соработници на НАТО не користи нешто такво.Ама се се нарачува...зависи кога е нарачката на другите ....ќе ти кажам за брзо време колку шо и како...за тебе може по набавна цена да средиме нема да биде многу скапо!
незнаев дека кожна танга носиш ЏИЏИ
Џиџи, опасна ти е комбиниркава
Цитат: djidji на 29 Јуни 2011, 23:21:44 pmЦитат: NUME на 29 Јуни 2011, 22:04:37 pm cenata e tuka nekade a kade kade e pogolema razlikata, imav i 4.5-ka ali zrnoto e mnogu potesko na 5.5, za kvalitet kupuvam samo od micei taka da nema utka, i imas piercing-za probivanje, hunting-lov, imas i pozlateni i tapi i zasileni i ekstra teski itn, i da cevkata na 4.5 e pokratka mozebi i za pola od ovaa sega, a za jacina pisuva brzina 205m/s i opasna do 205 metri teska 3kgEве ја мојата Кал. 4,5http://www.hatsan.com.tr/airguns_mod_70.asp Брзината и е за 100 м/сек поголема од твојата т.е. 305 м/сек, тежина 3,2 кг, а долга е 1м13цм (сигурно подолга од твојата 5,5) ... Сакаш и да пукаме во лим да видиме кој ќе го пробие? kade pukas jas baram mesto ali stvarno nema kade a ne sakam na streliste vikaa na vardar nekade udzum nakaj lisice ali... so znam, ideja?
Цитат: NUME на 29 Јуни 2011, 22:04:37 pm cenata e tuka nekade a kade kade e pogolema razlikata, imav i 4.5-ka ali zrnoto e mnogu potesko na 5.5, za kvalitet kupuvam samo od micei taka da nema utka, i imas piercing-za probivanje, hunting-lov, imas i pozlateni i tapi i zasileni i ekstra teski itn, i da cevkata na 4.5 e pokratka mozebi i za pola od ovaa sega, a za jacina pisuva brzina 205m/s i opasna do 205 metri teska 3kgEве ја мојата Кал. 4,5http://www.hatsan.com.tr/airguns_mod_70.asp Брзината и е за 100 м/сек поголема од твојата т.е. 305 м/сек, тежина 3,2 кг, а долга е 1м13цм (сигурно подолга од твојата 5,5) ... Сакаш и да пукаме во лим да видиме кој ќе го пробие?
cenata e tuka nekade a kade kade e pogolema razlikata, imav i 4.5-ka ali zrnoto e mnogu potesko na 5.5, za kvalitet kupuvam samo od micei taka da nema utka, i imas piercing-za probivanje, hunting-lov, imas i pozlateni i tapi i zasileni i ekstra teski itn, i da cevkata na 4.5 e pokratka mozebi i za pola od ovaa sega, a za jacina pisuva brzina 205m/s i opasna do 205 metri teska 3kg
Цитат: Sportex на 02 Јули 2011, 19:39:06 pmЦитат: RikiRulz на 02 Јули 2011, 19:21:29 pmAууу извини... мислев сум ти напишал, мојот е клон модел е од цз... 95% се исти, само пишува берета...Е тие 5% се важни...то што мало фали, то девојци сречу квари...знаеш како е...Ние на лагер немаме таков модел затоа што ниедна војска од НАТО и соработници на НАТО не користи нешто такво.Ама се се нарачува...зависи кога е нарачката на другите ....ќе ти кажам за брзо време колку шо и како...за тебе може по набавна цена да средиме нема да биде многу скапо!Ок другар... ке идам кај пушкарот да ми даде спецификации за точни димензиии, па ке ти кажам најточни информациии...
Цитат: RikiRulz на 02 Јули 2011, 20:04:13 pmЦитат: Sportex на 02 Јули 2011, 19:39:06 pmЦитат: RikiRulz на 02 Јули 2011, 19:21:29 pmAууу извини... мислев сум ти напишал, мојот е клон модел е од цз... 95% се исти, само пишува берета...Е тие 5% се важни...то што мало фали, то девојци сречу квари...знаеш како е...Ние на лагер немаме таков модел затоа што ниедна војска од НАТО и соработници на НАТО не користи нешто такво.Ама се се нарачува...зависи кога е нарачката на другите ....ќе ти кажам за брзо време колку шо и како...за тебе може по набавна цена да средиме нема да биде многу скапо!Ок другар... ке идам кај пушкарот да ми даде спецификации за точни димензиии, па ке ти кажам најточни информациии... Не треба, имам менаџери во фирма кои се занимаваат само со тоа и знаат и кој е серискиот број на ударната игла на твојот пиштол .Ќе ти јавам за некој ден!