Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ace sto se iznervira sega pak, pa se isturas na temava
Аце не туку го фали Нисанот за сметка на Курветата да не видат Американциве па да ги почастат Јапанезе со уште една атомска торта!
Цитат: LosiPatista на 19 Август 2011, 13:38:57 pmAce sto se iznervira sega pak, pa se isturas na temava Мислиш што се изнервирав и постирав клипови каде губи вашата курвета-пардон корвета
Цитат: ace-106 на 19 Август 2011, 13:41:13 pmЦитат: LosiPatista на 19 Август 2011, 13:38:57 pmAce sto se iznervira sega pak, pa se isturas na temava Мислиш што се изнервирав и постирав клипови каде губи вашата курвета-пардон корвета Mojata Corvette ne gubi od nikoj. Mojata Corvette uste ne e izlezena od linija Tuku ne mesaj klasi i nivoa, odi ispukaj se vo rekla-kazala
Treba poveke da citas otkolku da pisuvas..taka se uci. Ajde, zuruck edna strana nazad.
Druze, ne e loso Ferrarito, ama kosilica e brate. Ajde neka trgni od 4ta da go vidam....
А зошто побогу би тргал со 4та, кога имаш 3 степена претходно кои подобро ја вршат работата на тргнување и забрзување??