Вчера го посетив комплексот македонско село во Горно нерези горе у планина. Местото е стварно значи многу добро средено, секоја чест за тие што го праеле. Цените се доста приступачни за секого, за такво место се очекуваат поскапи цени ама не е така. На пример голема кригла точено е 80 ден што е сосем ефтино за Скопје, даска по сиромашна со 2-3 вида сувомеснато е 250 ден. Да додадам дека дури и вецињата се напраено во етно стил со кал и камен, sидовите односно. Прејако е изведен цел комплекс. Да го посетите
Едино мора да поработат на побрза услуга, келнерот беше изгубен малце иако немаше гужва.
Пошто ич немам одено натака прв идам значи одев по џипиес, го послушав и свртев по едно уличе и ме однсе у на некој од браќава имот, у двор во една ширинка, а до дворот џамија и повеќе куќи окопу мене
Надвор живо пиле нема ни да прашаш некој ни ништо, излагам од кола викам маму му ебем ќе излезе ќе ме упука некој ќе мислат крадам пошто се отворено ни огради кај куќите ни ништо. Гледам на гпс тука го дава негде по координатите, гледам у близина, тоа да ти било погоре од џамијата уше километар па го најдов. Инаку и со паркинг е убаво обезбедено, има многу места. Асфалтирано се.