Последно 250km/h се возев пред некој месец со BMW 730d од 2009 или 2010, не сум сигурен. Тоа е крајната брзина на тоа BMW, повеќе не иде. Така да Libra 2.4JTD теоретски може да развие 250км/ч ако ја фрлиш од авион. А ќе развие и повеќе, над 300, и тоа за неколку секунди.
Да не е електронски ограничено на 250 тоа BMW, нема да крене над 250???
Тоа БМВ е електронски ограничено на 250.
Точно.
2,4 јтд меѓу 100 и 140 е многу поспора него ли од 140-180!
Мојата има некој чип како што имам спомнато, а и Либрата од видеото е чипната на некој начин - така му кажале кога ја купил. Јас имав можност кратко да ја свртам Либрата од видеото, скоро идентична е со мојата.
Реков и ќе повторам, јас ја немам кренато толку, мислам дека ќе крене 240, за 250 шо знам...
Либрата од видеото од мојот колега ја помина стрлката од 240, не ми плаќа никој за да лажам, а и не ми е престиж, едноставно кажувам што сум видел!
Колегата пошто знаеше дека јас ја возам, дојде со клипот и беше импресиониран и желен да ми се пофали - толку.
Човеков едвај да знае да го качи на јутјуб, камо ли да го монтира...
Видеото од Либрата баш и не ми изгледа дека е реално, многу брзо ја крева брзината. Делува како на удолница да е.
Ќе снимам здравје товарена 500кг на плетвар како качува, па нема да ти е чудно после.