Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Roci на 16 Мај 2013, 18:06:32 pmOd Velesanive ima li nekoe ekipce (Sportex i Sase 91 ne gi gledam prijaveni ) Саше во Сабота има неодложна работа во Охрид во 18ч, не е возможно да стаса . Жал ми е што нема да можам да дојдам но тоа е, здравје следниот пат. Убав помин на сите што ќе одат.Едит: Спортекс може има уште теписи за перење, парче ги направи минатава недела
Od Velesanive ima li nekoe ekipce (Sportex i Sase 91 ne gi gledam prijaveni )
Цитат: Sase_91 на 17 Мај 2013, 00:21:24 amЦитат: Roci на 16 Мај 2013, 18:06:32 pmOd Velesanive ima li nekoe ekipce (Sportex i Sase 91 ne gi gledam prijaveni ) Саше во Сабота има неодложна работа во Охрид во 18ч, не е возможно да стаса . Жал ми е што нема да можам да дојдам но тоа е, здравје следниот пат. Убав помин на сите што ќе одат.Едит: Спортекс може има уште теписи за перење, парче ги направи минатава недела Хахахаха, ајмо переме теписи евтино а квалитетно! Ако чекаат од мене друже да ги исперам им се еба мамата туку женава шо чисти им викна неделава па еден по еден ги делна сите !
Јас со задоволство би ве дружел, ама од оправдани причини оваа дружба, за жал, ќе морам да ја прескокнам. Убаво да си поминете!
Цитат: djidji на 17 Мај 2013, 00:35:53 amЈас со задоволство би ве дружел, ама од оправдани причини оваа дружба, за жал, ќе морам да ја прескокнам. Убаво да си поминете! а таман плин тури да се возиж за џабе... ај побрзо да се опоравите... за собири има време, млад си ти тек си на средина.
Може и во Охрид да направиме . Вујко ми отвора дуќан за плочки и санитарија во Охрид па у Сабота е свеченото отварање и нема бегање :/ , а едвај го чекав собиров.
Цитат: Sportex на 17 Мај 2013, 00:34:17 amЦитат: Sase_91 на 17 Мај 2013, 00:21:24 amЦитат: Roci на 16 Мај 2013, 18:06:32 pmOd Velesanive ima li nekoe ekipce (Sportex i Sase 91 ne gi gledam prijaveni ) Саше во Сабота има неодложна работа во Охрид во 18ч, не е возможно да стаса . Жал ми е што нема да можам да дојдам но тоа е, здравје следниот пат. Убав помин на сите што ќе одат.Едит: Спортекс може има уште теписи за перење, парче ги направи минатава недела Хахахаха, ајмо переме теписи евтино а квалитетно! Ако чекаат од мене друже да ги исперам им се еба мамата туку женава шо чисти им викна неделава па еден по еден ги делна сите !Хахаххаа, ги гледав додека се сушат само Кога ја паркирам колата стално минам одтаму, и минатава недела секој ден по еден тепих гледаv, си викам Сергеј маме им е*а на теписиве, a и ASX от си е стандард чист секогаш.
Skopje-gostivar vi e 19 minuti, posle toa si e vase kolku vozite.