Автор Тема: Ваша кола од соништата, или кола која просто ја обожавате или ја сакате :  (Прочитано 92126 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14292
  • Пудингот на шоферството
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Мече, за жал на оваа Alfa нема да и падне цената па да и се докопаме на старо. ;D

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
што модел на алфа е овоа бе..? предницата според мене и е иста ко на мито..а коа сме кај мито многу јако количе исто како 159..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен MecheTo

• Легенда
Мече, за жал на оваа Alfa нема да и падне цената па да и се докопаме на старо. ;D
абе Куоре,ако не ја купиме,ке ја украдиме,па ти се сакаш на рает...за овај кеф вреди да се лежи некое време,се разбира ако не фатат  ;) :D

Отсутен MecheTo

• Легенда
што модел на алфа е овоа бе..? предницата според мене и е иста ко на мито..а коа сме кај мито многу јако количе исто како 159..
ова е Алфа Ромео 8Ц Компетиционе,а тоа што ти е иста како МиТо тоа е заради тоа што секоја компанија (па така и Алфа) на секои 5-6 години,односно кога вадат скрос нови модели,произведуваат еден концепт,според кој сите нивни понатамошни модели се водат по тој концепт,односно горе-долу се слични,во светла,браници маски итн.итн....инаку МиТо и 159 не се исти ама ич,јас те разбирам шо сакаш да кажиш (дека и МиТо и 159 ти се ептен јаки),али малку тие нејасно напишано  ;) :D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Мене дефинитивно најубав модел на Алфа post 2002 година ми е GT, било која изведба. Лудница кола, пространа а сепак купе. Сите мотори на понуда се носат со каросеријата одлично, а нивото на опрема е доста завидно. За дизајн и возни способности мислам дека нема потреба од дискусии.

Отсутен MecheTo

• Легенда
Мене дефинитивно најубав модел на Алфа post 2002 година ми е GT, било која изведба. Лудница кола, пространа а сепак купе. Сите мотори на понуда се носат со каросеријата одлично, а нивото на опрема е доста завидно. За дизајн и возни способности мислам дека нема потреба од дискусии.
најмногу шо ми е криво во врска со 8Ц Компетиционе,е тоа што има слаб мотор за својот изглед(ова е според мене),али тоа тие кога Ферари ке ти биди прв брачед,а не смееш да бидеш посилен од него ;) ;D :D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT

И за одржавање е приступачна, скоро се е исто со 156

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
најмногу шо ми е криво во врска со 8Ц Компетиционе,е тоа што има слаб мотор за својот изглед(ова е според мене),али тоа тие кога Ферари ке ти биди прв брачед,а не смееш да бидеш посилен од него ;) ;D :D

Има добар мотор, ама нема вешање. Иначе Ferrrari e Alfino синче.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
Брера со SkyWindow е поубаво место за престој од дома.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • К’мет
Па да ја имам нема дома да си одам во неа ќе спиам и во дополнителна опрема ВЦ шоља да оди таман ќе биде :D ;D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • К’мет

Отсутен IvAnA

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 487
Од кога ја видов во живо во олимпија моторс, се заљубив! Уффф колку е добра!