А дали ти напоменаа при проверка на возилото дека плафонот е од таков материјал што може да сеодлепи при допир со било какво средство па дури и обична вода?
??мене ми се нема досега фала богу случено вакво нешто,вчера баш имав Фиат Стило и фино му објаснив на сопственикот дека плафонот не го чепкам,има плафони на возила кои не смеат да се чепкаат,ама понекогаш има и вжежштени глави кои нема да го разберат тоа,ме гледаат како теле
))) а за десет дена видов паднат плафон на три коли кои беа дојдени на повторен третман,VW Polo,AUDI A4,Opel Astra,и кај нас се родија таленти за хемиско,во секоја автоперлана почнаа за 1000ден да чистат
,за мене повеќе работа ,треба да ги пречистувам,а жално за муштериите кои се лажат за ефтино.Не знам што да кажам за реномирана фирма каде што за жал ти се случило ова,понекогаш може и да те излаже материјалот,ако долго време е стоено возилото на сонце,не гаражирана,постои голема веројатност лепакот да попушти + топенење со вода = паднат тапацир,има дечки кои бичат со пареа ,па тапацирите на вратите се одлепуваат од жешката пареа,има одредени места каде што им е улогата на steam cleaner-ите,жално стварно жално.