Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Dame eeeeee
Цитат: TE-EN на 19 Јуни 2014, 17:29:16 pmDame eeeeee mala sala hahahhah vo skoppje pola peralni i luge sto rabotea hemisko vikaa jas specijalni sredstva prasoci vakvi takvi a preturaa biljana vo kutice od karcher
donesi gi kaj mene jas so biljana prasok ke gi sredam em eftino em fino ke mirisaat hahahahahahaha
Цитат: dame на 19 Јуни 2014, 17:24:02 pmdonesi gi kaj mene jas so biljana prasok ke gi sredam em eftino em fino ke mirisaat hahahahahahahabivsata mi se vikase taka pa ne se pokaza bas najdobro
Moze da mi prati lokacija tocna od dame, na benziskata makpetrol sum, pozadi nekade e?
Цитат: Mikroos на 26 Јули 2014, 08:21:23 amMoze da mi prati lokacija tocna od dame, na benziskata makpetrol sum, pozadi nekade e? Позади е, ама ако не те пречека, тешко ќе се снајдеш - бројче нешто имаш од него? Барај го.
Цитат: Simo - Carrier166 на 26 Јули 2014, 08:23:46 amЦитат: Mikroos на 26 Јули 2014, 08:21:23 amMoze da mi prati lokacija tocna od dame, na benziskata makpetrol sum, pozadi nekade e? Позади е, ама ако не те пречека, тешко ќе се снајдеш - бројче нешто имаш од него? Барај го.Imam broj ama isklucen mu e...