Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: velestrumf на 27 Февруари 2014, 15:26:06 pmЕ цреп сум... Не прецизирав дека не е за кожа За платно станува збор, такво многу нежно, малтене микрофибер, ама многу цврсто. Ако на некого му игра повеќе улога за да има претстава, гарнитурата е купена од Фејдом.PULIMAX
Е цреп сум... Не прецизирав дека не е за кожа За платно станува збор, такво многу нежно, малтене микрофибер, ама многу цврсто. Ако на некого му игра повеќе улога за да има претстава, гарнитурата е купена од Фејдом.
Цитат: TE-EN на 27 Февруари 2014, 16:26:33 pmЦитат: velestrumf на 27 Февруари 2014, 15:26:06 pmЕ цреп сум... Не прецизирав дека не е за кожа За платно станува збор, такво многу нежно, малтене микрофибер, ама многу цврсто. Ако на некого му игра повеќе улога за да има претстава, гарнитурата е купена од Фејдом.PULIMAX Тенќу
Цитат: RikiRulz на 05 Јуни 2011, 18:34:44 pmЦитат: IvO на 05 Јуни 2011, 17:53:45 pmЦитат: RikiRulz на 05 Јуни 2011, 17:43:00 pmЦитат: IvO на 05 Јуни 2011, 17:23:56 pmподобро хемиско од сам да си направиш нема ! кажими средство што ваѓа флеки за бело сив ентериер ми треба ама несакам гвацање со многу вода и такви чуда да си ги средам дома седиштата на цитроенот да ги освежам Не знаат сите... како тебе... какај aj aj Tи имаш двор... на располагање... имаш вап, имаш срества и лесно ти ехахах сега викаа од зградава многу сме биле бучни со вапот у пм !
Цитат: IvO на 05 Јуни 2011, 17:53:45 pmЦитат: RikiRulz на 05 Јуни 2011, 17:43:00 pmЦитат: IvO на 05 Јуни 2011, 17:23:56 pmподобро хемиско од сам да си направиш нема ! кажими средство што ваѓа флеки за бело сив ентериер ми треба ама несакам гвацање со многу вода и такви чуда да си ги средам дома седиштата на цитроенот да ги освежам Не знаат сите... како тебе... какај aj aj Tи имаш двор... на располагање... имаш вап, имаш срества и лесно ти е
Цитат: RikiRulz на 05 Јуни 2011, 17:43:00 pmЦитат: IvO на 05 Јуни 2011, 17:23:56 pmподобро хемиско од сам да си направиш нема ! кажими средство што ваѓа флеки за бело сив ентериер ми треба ама несакам гвацање со многу вода и такви чуда да си ги средам дома седиштата на цитроенот да ги освежам Не знаат сите... како тебе... какај aj aj
Цитат: IvO на 05 Јуни 2011, 17:23:56 pmподобро хемиско од сам да си направиш нема ! кажими средство што ваѓа флеки за бело сив ентериер ми треба ама несакам гвацање со многу вода и такви чуда да си ги средам дома седиштата на цитроенот да ги освежам Не знаат сите... како тебе...
подобро хемиско од сам да си направиш нема !
Mafrata ti e kade kade poarna, pogledni go sledniot post, i ke svatis deka mafrata moze da se koristi i za drugo, za nadvoresni plastiki i slicno:http://forum.carclub.mk/index.php/topic,13036.msg623526.html#msg623526
Кога ќе го нанесам пулимакасот со прскалка за цвеќиња, може ли после за трљање да користам некаква четка, пошто со мокра крпа рацете ми паднаа?