Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
според тебе,колку чини едно туширање?па сам ќе дојдеш до заклучок колку трошиш за бојлер месечноние плаќаме за струја 2000-2500 денари месечно, а во месеците кога се греам на струја 5000-6000 (една клима инвертер 3.5,една обична 3.5)пред да имам деца,сметките беа 1500-1800.веш машина секој ден по една, за садови секој ден или преку еден ден, се трудиме на евтина струја. дајте конкретни податоци. нема фајде од празниве муабети.соларот ми е најдобра инвестиција,немам никакви трошоци,и понатаму и фотоволтаични ќе ставам
Имам го и за кУрац не вреди.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Го искина човекот.
Pozz do site osvem do tie so bea protiv solarno (kinesko) P.s cenata e 31 000 za 200l vo gradot na konzulite.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G770F using Tapatalk