Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Во контекст на муабетов , без капки!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Каква превара, контрасти/брајтнеси пичке материне. Абее..
Цитат: Igor на 29 Октомври 2014, 18:26:29 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Каква превара, контрасти/брајтнеси пичке материне. Абее.. igor na prv pogled pomisliv i jas deka e prevara ama na slikata AFTER dignati brisaci ima i senkata na kolata na hauba ne se sovpagja so slikata BEFORE nemora da znaci deka e prevara
Цитат: Start Up Mac на 02 Ноември 2014, 03:53:24 amЦитат: Igor на 29 Октомври 2014, 18:26:29 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Каква превара, контрасти/брајтнеси пичке материне. Абее.. igor na prv pogled pomisliv i jas deka e prevara ama na slikata AFTER dignati brisaci ima i senkata na kolata na hauba ne se sovpagja so slikata BEFORE nemora da znaci deka e prevara Погледни на земја доле и позади оградата колку е осветлена на левата слика Не ги бива ни за фотошоп