Теен,кое е твоето мислење за овој производ Meguiar's?
не гледам кој производ,а инаку производите на Meguiars се моментално број еден во светот,во Америка се доста ефтини ,но кај нас во Европа се оган,сум бил на нивните промоции неколку пати и останав воодушевен,за наш пазар се доста скапи и ние нема да можеме до скоро да ги употребуваме бидејќи неможат да се вкалкулираат во нашите цени за detailing,имам понуда за застапник и дистрибутер од нив,веќе долго време стои отворена,изгледа ќе прифатам но знам колку ќе биде потрошувачката пред време,јас употребувам дел од нивните производи кои ми се дадени на тест,можам да издвојам еден восок кој кој го употребувам и немам зборови за него моментално,сум употребувал и rock од swisswax кои важат за едни од најскапите и најквалитетните восоци,но Meguiar’s Gold Class е моментално неприкосновен на пазарот по таа цена,единствено шти ми одговара на калкулацијата и што редовно можам да го користам е тој производ,ги користам и нивните APC-а за хемиско и за кожа,и уште некои концентрати за pre wash,пастите за полирање и останатата опрема е само за скапи detailing проекти кои на наше тло неможеме да си ги дозволиме,ќе се обидам да ги промовирам но далеку сме ние од тој свет..............П.С. конкретно кој артикал те интересира кажими ,ќе ти објаснам се,може да ги порачувате производите нивни доколку сте заинтересирани преку застпникот на Босна,дечкото може да ви испрати по автобус.