Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Bravo za slikite,interesen sobir samo sto trebase so nas do finale na rucek.
Цитат: severbgd на 05 Јуни 2011, 16:25:18 pmBravo za slikite,interesen sobir samo sto trebase so nas do finale na rucek.Ја се откажав од оправдани причини ... Одлично беше стварно, треба да практикуваме обавезно бар еднаш месечно!
Јас се извинувам што не дојдов, заглавив вчера во град, па алармот едвај и го осетив, се успав и станав у 3 саат Ајде вечер кој иде на веро ке се видиме
Цитат: Fic_CC на 05 Јуни 2011, 17:08:18 pmЈас се извинувам што не дојдов, заглавив вчера во град, па алармот едвај и го осетив, се успав и станав у 3 саат Ајде вечер кој иде на веро ке се видимеИзвинување нема.... знаеш, у Мc Donalds, кај има сладолед така
Дружењето се одвиваше во фер и демокраЦки амбиент...На дружбата и немаше крај...А и крв не е вода (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
bravo decki...se kladam deka gOJDo ispil edno pivce i za mene ako ne i za povekemina od forumov...hehe