Добро бе, чоеков вика БЕНЗИНЕЦ и да НЕ Е УВЕЗЕНО, а од последниве линкови ниту еден не ги исполнува овие два критериума.
Иначе и ја би препоручил Авео. Иако ич не ја сакам колата и иам многу предрасуди, ми се вртка едно по дома и иако го вози мајка ми, знам и јас понекогаш да го повозам. Количето за низ град е супер, моторот не му е преслаб, али па не е ни нешто од што можеш да очекуваш којзнае што. Вожњата е... па искрено и не така лоша, неколку пати сме биле до Охрид и е на некое задоволително ниво. Се осеќа мала нестабилност и крутост, али генреално е океј. Лошото е што иде со 13ки гуми, па ја би одма една промена на поголемо. Цена не држат и може да се најде добар примерок за ефитни пари. Ние го земавме лани со помалку од 50000км поминати, 4 или 5 години старо, за околу 3000 евра. Е сеа колата беше од познати луѓе па си знаевме све што треба за колата, односно нејзината историја, па и тоа беше еден плус околу нејзиното купување.
Се на се, колата е супер за женско(мајка ми е задоволна, исто и претходната сопственичка) и за парите е навистина одлична опција, многу подобро од спарк или некоја корса, пунто... дупло постари.
Edit: Алфана погоре супер изгледа, ама троши, маме ебава. На таа кола под најитно плин.