Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Да не отворам посебна тема, пошто веројатно (скоро сигурно) нема да бидам во можност да присуствувам, но не е лошо да појде кој сака (а може и да се органзирате):(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)https://www.facebook.com/events/1568527716720829/
Алфисти ...ајде малку помош да решам мистеријаСлушнете го видеото:Значи НИКОЈ не знае од каде ми доаѓа звукот. Жаре мислеше дека е панцир цревото на ауспухот. Бев кај еден во Маџари ми вика супер ти е цревото супер ти е цел систем. Сменав каиш, нов алтернатор, варијабилна шајбна, ...водната пумпа да е 20 000км....Имате идеја?
Lanceto na uljnata pumpa.... Ako se drugo si proveril. Mada vaka od video tesko bi ocenil.
Се трудат момците Не е ова собир bentley and rolls royce owners club, сепак се група ентузијасти со алфи во голема мерка со „previous owners" историја
Повеќе биди свесен за осетливост на предница, одржување и сл и биди спремен да бидеш потресен по колата, а не како Голф 4 пали и вози. Не дека ќе ти се расипува постојано ама повеќе свесен треба да бидеш што возиш (и секоја Алфа си страда од Алфитис т.е си возиш ти светнува некој ерор ...поминуваш 1 километар, колата се понаша ко ништо да не се десило ), ама па чувството за возење нема шанси друга кола особено во овој дел од пазарот да ти го приушти.