Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Никола икс а да си продадеш ти голфот и на време да си земеш права кола?
Од возилата кои треба да се видат, не е лошо да се погледне Suzuki Swift. Со полна опрема исклучиво. Треба да е околу 12.000 со многу ниски трошоци понатаму.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Цитат: Drive-r на 14 Април 2013, 19:28:52 pmDeniСегде различно пишува, али не е битно да се дискутира не е некое спортско возило каде се важни секундите.Друго ми беше муабетот.... и ти самиот кажа за тие пари толку музика.Другиве возила што ги предложивме солидно забрзување имаат и повеќе даваат за парите.Што пишува различно? Ти го утна моторот, 13.7 и 17.5 не е ни приближно исто.
DeniСегде различно пишува, али не е битно да се дискутира не е некое спортско возило каде се важни секундите.Друго ми беше муабетот.... и ти самиот кажа за тие пари толку музика.Другиве возила што ги предложивме солидно забрзување имаат и повеќе даваат за парите.
Цитат: kimi makedonski на 14 Април 2013, 23:12:32 pmНикола икс а да си продадеш ти голфот и на време да си земеш права кола?А што да купам еве по тебе пошо ПОЛОТО мое е 4000е ти кажи до кај тие пари совет баш ме интересира твое мислење?
За 4000 евра се зима калибра кај која нема да имаш потреба од мајстор толку често верувај ми. А пумпашот нека пуни плин секако е 35 денара.
Цитат: Nikola X на 14 Април 2013, 23:16:41 pmЦитат: kimi makedonski на 14 Април 2013, 23:12:32 pmНикола икс а да си продадеш ти голфот и на време да си земеш права кола?А што да купам еве по тебе пошо ПОЛОТО мое е 4000е ти кажи до кај тие пари совет баш ме интересира твое мислење?Еве го http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=492872
Цитат: bramovsk на 14 Април 2013, 23:22:31 pmЦитат: Nikola X на 14 Април 2013, 23:16:41 pmЦитат: kimi makedonski на 14 Април 2013, 23:12:32 pmНикола икс а да си продадеш ти голфот и на време да си земеш права кола?А што да купам еве по тебе пошо ПОЛОТО мое е 4000е ти кажи до кај тие пари совет баш ме интересира твое мислење?Еве го http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=492872 Полото да го дадам за ова? Are you on some drugs? Тој пишал сака замена за дизел читај