Автор Тема: Бандажи за нашиве улици, челични или алуминиумски ???  (Прочитано 7370 пати)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
Какво е ова прашање!? Се знае, дрвени!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
Какво е ова прашање!? Се знае, дрвени!
Дрвени само за голтари што немаат пари да си купат камени.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7056
А тие што немаат ни за дрвени ;D ;D ;D

Шала на страна, срамота е плаќаме 2000 ден за патишта при регистрација, башка акциза од нафтени деривати, башка патарини за да се серам секој пат дали ќе мавнам во некоја дупка кога возам. За нашиве патишта само Југо и Застава !!!

Битно пензионериве имаат половина претплата на телефони/бесплатен превоз/бања/покачени пензии/бесплатно лекување (сироти тие се изработеле до 55 год) ... Во секоја држава гледаат како да го намалат статистичкиот број на пензионери, со вечно „пензионирање“ и со тоа да си го олабават пензискиот фонд, само кај нас гледаат што подолго да живеат. Само слушам млади како имаат здравствени проблеми и драстично се влошува здравствената слика за оваа популација ... На крај ќе останат само пензионери во државава.

Отсутен Nikola X

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 312
  • It is what it is and that is it :)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
разликата алуминиумски или челичен нема врска со вожњата на колата
на дупка има шанса и двата да се искриват,челичен ќе си купиш нов,алуминиумски ќе го исправаш и ќе те кошта нешто поскапо

ама ради 0.001% шанса да се искриви бандажот да возам кола со челични бандажи а имам пари за алуминиумски,никако

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
разликата алуминиумски или челичен нема врска со вожњата на колата
на дупка има шанса и двата да се искриват,челичен ќе си купиш нов,алуминиумски ќе го исправаш и ќе те кошта нешто поскапо

ама ради 0.001% шанса да се искриви бандажот да возам кола со челични бандажи а имам пари за алуминиумски,никако

Aluminiumski e polesen od celicen neli ? Pomalo e optovaruvanjeto na pogonskiot mehanizam po nekoja logika.

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1472
  • VOLVO C30
mnogu jasno,a ova so temava za bandazi dali celicni ili aliminiumski,zavisi od shoferot,ako si redoven po dupkite,ne razmisluvaj za aliminiumski,staij si brate zelezni bandazi , dobra 60 guma i cepaj :),kamen od visina 10cm nema da osetish :D a ova Smichka shto rece potpolno go podrzuvam :D jas mobb tell prodadov za da si kupam al,bandazi :D de da mu ja mislam dali ke se iskrivi ili ne,i da se iskrivi ili pukne,deneshno vreme ima barem sovremena texnologija ke si platish i ke ti sredat i zavrshena rabotta :)

Отсутен Auto

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 519
Ја вакви би стаил