Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: RikiRulz на 12 Јуни 2011, 16:37:35 pmЦитат: Fic_CC на 12 Јуни 2011, 16:24:46 pmПојак е ескортов, само му утна брзина, DJ Goce го возеше на оваа трка.+1+1
Цитат: Fic_CC на 12 Јуни 2011, 16:24:46 pmПојак е ескортов, само му утна брзина, DJ Goce го возеше на оваа трка.+1
Појак е ескортов, само му утна брзина, DJ Goce го возеше на оваа трка.
Тоа зеленото Сеиченто на Bad Gamer ли е?
Горе на сликата, таа плавата помегу Зеро и 8-ца е керка му на Вите А дека јас бев на крај, со Куоре 155 мислам дека кадетов, беше само една кола, или кола ипол позади Фокусот на Даре
Цитат: RikiRulz на 12 Јуни 2011, 18:45:42 pmГоре на сликата, таа плавата помегу Зеро и 8-ца е керка му на Вите А дека јас бев на крај, со Куоре 155 мислам дека кадетов, беше само една кола, или кола ипол позади Фокусот на Даре и он утна брзина инаку немаше да биде толку позади, уствари не знам дали ке беше позади, инаку не е стандард турбината
Цитат: Mato_Zlato на 12 Јуни 2011, 18:47:59 pmЦитат: RikiRulz на 12 Јуни 2011, 18:45:42 pmГоре на сликата, таа плавата помегу Зеро и 8-ца е керка му на Вите А дека јас бев на крај, со Куоре 155 мислам дека кадетов, беше само една кола, или кола ипол позади Фокусот на Даре и он утна брзина инаку немаше да биде толку позади, уствари не знам дали ке беше позади, инаку не е стандард турбината Zborev so Ekrem...mi kaza toa sto pisav.Standard kkk16...i da.,utna treta protiv fokusot.
фала за сликите (од астрата), криво ми е што не ја донесов и калибрата, ама скршив мењач на доаѓање натака, па морав да ја оставам
Цитат: Mato_Zlato на 12 Јуни 2011, 18:52:14 pmфала за сликите (од астрата), криво ми е што не ја донесов и калибрата, ама скршив мењач на доаѓање натака, па морав да ја оставамбаш кај два златника ти се скрши ?
Цитат: IvO на 12 Јуни 2011, 19:01:58 pmЦитат: Mato_Zlato на 12 Јуни 2011, 18:52:14 pmфала за сликите (од астрата), криво ми е што не ја донесов и калибрата, ама скршив мењач на доаѓање натака, па морав да ја оставамбаш кај два златника ти се скрши ? да бе мме