nema vrska benzinot,Sase ovoj problem kaj mene beshe obicno zima,ladno,prvoto palenje ne raboteshe mashinata kako shto treba,koga ke dadesh gas ne prima vednas,nego postepeno postepeno,i da ja nabiesh gasta,taa pak nema da ja primi,ja vozev vo 1 so nervoza pod visoki obratai,i polna gas,i na nekoj si 100metri znaes shto mi praveshe.. ? Naednash ke ja primi gasta,ke zbesne mashinata,i posle toa nema maka se si e vo normala,problemot kaj mene beshe vo svekiciii,si gi smeniv i do sega pomina vekje edna godina jas toj problem go nemam.Nego i drugo shto imav pak takov slichen problem,proveri gi site strafcinja na bombinata ama bash site,da ne slucajno ima nekoe strafce labavo i da pecka struja,pa da nema ubav kontakt od tie zicite,prestegnaj ubavo,oti kaj mene i toa mi se desi,labavo strafce kolata na 3 klipa rabotti ne prima gas,otvoriv hauba gledam zica zalepena na shasija i pecka struja i vekje jasno mi beshe,znaci probaj so ova shto ti go kazav,a ne veruvam vo mikoj slucaj benzonot da e