Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Хард! Кор! Ебаниот... Хенри!!! Ебено брилијантно! Инаку ова е за гледање на Гугл Кардборд (или боље), кој има.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)П.С. (спојлер): Кој ги виде Лефт фор Дед рефернците??
Central Intellegence го има без корејески превод залепен?
Цитат: Принц на 01 Август 2016, 10:14:09 amCentral Intellegence го има без корејески превод залепен?Ај бе па ти па превод бараш за лимунадава.
Цитат: Van на 30 Јули 2016, 01:11:56 amХард! Кор! Ебаниот... Хенри!!! Ебено брилијантно! Инаку ова е за гледање на Гугл Кардборд (или боље), кој има.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)П.С. (спојлер): Кој ги виде Лефт фор Дед рефернците?? Детпул и овај до сега ми се најзабавни, за оваа година
Taка нешто, со тоа што јас сеуште не сум гo гледал браќата Гримзби со тој будалата Саша Коен...
Цитат: Van на 04 Август 2016, 14:17:14 pmTaка нешто, со тоа што јас сеуште не сум гo гледал браќата Гримзби со тој будалата Саша Коен... Тој не го можев, премногу дебилен и клише... има дебилни кул заебанции и дебилни дебилни заебанции... овај е со тие дебилните на квадрат