Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Tommy на 05 Март 2014, 01:39:39 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)А ова што е (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
има некој добар филм да препоручате за со понежна половина што можем да го изгледам а да не заспием од досада, како што се "Vanila Sky" и "The eternal sunshine of the spotless mind" значи неш во овој стил, да не биде класична ром комедија, да имa драма со романса и елементи на sci fi како во Vanila Sky??
Цитат: Darkovski на 07 Март 2014, 01:07:48 amима некој добар филм да препоручате за со понежна половина што можем да го изгледам а да не заспием од досада, како што се "Vanila Sky" и "The eternal sunshine of the spotless mind" значи неш во овој стил, да не биде класична ром комедија, да имa драма со романса и елементи на sci fi како во Vanila Sky?? Да да,како нема.Don Jon гледајте го заедно.
Или ироничен сум или? Или си играм курташак? Не бе, каква иронија, мртов сериозен сум Во листата лоши актери би ги додал и: Gene HackmanAnthony HopkinsRobert De NiroAl PacinoMarlon BrandoJack NicholsonTom HanksSean PennKevin SpaceyChristopher WalkenDustin HoffmanMorgan FreemanChristian Bale...ама овие имаат оскари земено, затоа ги изоставив
Вчера изгледан Last Vegas. Најтопло препорачувам, многу интересен и забавен филм