Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Интересно филмче,за тепање време (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Tommy на 12 Јули 2013, 23:01:00 pmТолку ли е тешко денес да се направи добар филм?Од Холивуд е тоа. Преџвакување на веќе преџваканото. Клише до клише. Римејк до римејк. Тупење со Марвел хероите до бескрај...Од 100 филма еден ќе се погоди со нешто пооригинално во него...Ама затоа за разлика од Холивуд, тука се останатите продукции. Европски, Јужно амерички, Јапонски...Има толку многу независни филмови кои личат на нешто, ама не се изрекламирани како секој нов дел на некоја холивудска издркотина.Значи заклучокот е дека на некој не му е тешко да направи добар филм, ама тешко дека тој филм ќе стигни на бокс офисот како шо стигнуваат Фаст енд фјуриоз и Ајронмен
Толку ли е тешко денес да се направи добар филм?
Еве една препорака од мене за вечерва:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Според мене најдобар филм што некогаш е снимен. Не за џабе има највисока оценка на imdb.http://www.imdb.com/title/tt0111161/
Ипкисојца не туку дрвари! Не си кажал асален филм од памтивек! Едно време добри филмови споделувавме тука! Чекам!
Цитат: Igor на 10 Јули 2013, 17:15:18 pmВчера го гледав овој, добар трилер!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Oskarovec...nema edna nedela kako go gledav povtorno...
Вчера го гледав овој, добар трилер!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Браво за препораката! Одличен!
Цитат: Stratro на 11 Јули 2013, 00:20:30 amЦитат: Igor на 10 Јули 2013, 17:15:18 pmВчера го гледав овој, добар трилер!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Oskarovec...nema edna nedela kako go gledav povtorno...Браво за препораката! Одличен!