Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Safe House vcera go gledav..Ok filmce.Denes Avengers vo 3D.Super efekti, ali slikata malku bese temna preku naocari.
Цитат: Cuore Sportivo на 24 Мај 2012, 17:13:43 pmSafe House чиста 10 ка.Неверојатно позитивно ме изненади John Carter, препорачувам.Safe House ми е симнат и спремен за гледање, John Carter ми беше ужасно разочарување иако го гледав во 3D IMAX!!! Прилично тапа филм...
Safe House чиста 10 ка.Неверојатно позитивно ме изненади John Carter, препорачувам.
Абе брат амнзеија има жената
batleship, konecno sci-fi so aliens dobar iako predvidliv ...
Вчера ХАЛК го почнав, делува јако. Ќе го догледаме некоја друга вечер. Цитат: chlink на 25 Мај 2012, 11:05:20 amАбе брат амнзеија има жената Другар, каква амнезија? Она е само глупа, друго ништо!SPOILER:Значи цело време дрви, дека не го знаела и дека немало докази за него... Значи тука се лупа таков шамар - да и се врати целата меморија 3-4 пати. Не збореле на телефон? Немаат пораки праќано? Немаат фејсбук? Немаат СЛИКИ ЗАЕДНО? Нема НЕЈЗИНИ другарки? Нема тетки и братучеди нејзини? Нема комшии? Видео снимки од одмор? Мојов компјутер содржи повеќе информации за нив, а камо ли нивниот компјутер. Интернет хистори? Поклони што ги купувале? Картички со посвета? Омилено места каде што се потпишале? DNA на шминките во WC? Ако идеме и понатаму, може и говната по цефките да ги проверат - дека срала прошлата година цела, во таа шоља кај него! А да проверат и во неа ќе најдат негова ДНА надекаде, и во уста и доле...Од такт ме извади, значи! Ќе влезев во компјутер да ја плеснам!