Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Повеќе пати ми се претерал It пред очи ама некако не сум имал афинитети да го гледам, општо и некако слабо гледам хорори, ама со муабетиве ме убедивте, ќе го изгледам.
When thet see you... Сепак, различен вкус имаме, ама мене ми беше бљувотина.. Му дадов шанса 25 минути на правата епизода.. Ајт у рисајкл... Има ли нешто ново по прашање апокалипса да препорача некој?
Препорака од мене за When They See Us на Нетфликс.Мини-серија, само четири епизоди, за вистинска приказна. Многу добра постава на глумци, на моменти многу тешка за гледање.--
Цитат: zeroSignal на 02 Јули 2019, 09:43:04 amПрепорака од мене за When They See Us на Нетфликс.Мини-серија, само четири епизоди, за вистинска приказна. Многу добра постава на глумци, на моменти многу тешка за гледање.--Dobra prpeporaka.Uste cetvrtata epizoda mi ostana.Ne deka tematikata sto ja obrabotuva ne e obrabotena prethodno, ali sepak interesno pretstaveno i na momenti dosta emotivno.Preporaka i od mene.