Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Кој сака заебани психолошки трилери,нека го побара овој. Филмов е од Гај Ричи ама не очекувајте ништо слично со Рокенрола, Снеч и тие другите што го прославија. Може и затоа доби многу лоши критики од некој самопрогласени критичари,иначе за мене филмов е еден од најдобрите што сум ги гледал, и еден од ретките што сум ги пуштил по вторпат. Одлична глума на Jason Statham но и од него не очекувајте тоа што сте го гледале во другите филмоој Ray Liota е на ниво како и секогаш, исто и другите што играа споредни улоги многу добро се одработени. Е сеа на едно треба да пазите ко го спуштате, барајте го Revolver(2005) заш има две верзии, првата е лошо склопена и тешко е да се свари филмот додека оваа вторава е неш ко Director's cut извадени се некои сцени, додадени се други и многу подобро излага на крај. така да тоа е, не заборавајте да додадете 2005 у заграда, еве и една сцена од филмот(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Провери фб