Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Го гледав конечно и Banlieue 13 UltimatumИнтересно акционо филмче, има доста добри тучи и феноменална вожња со Peugeot 106 Препорачливо е прво да се гледа првиот дел, односно Banlieue 13, подобар е од овој.
НАЈЧЕСТО имаш опција за да го смениш аудиото од бугарско во англиско... Види таму во опциите на плеерот...
Го гледав Clash of the Titans(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Онака, добро направен филм, колку за тепање време, нишо посебно.Го гледав конечно и Banlieue 13 Ultimatum(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Интересно акционо филмче, има доста добри тучи и феноменална вожња со Peugeot 106 Препорачливо е прво да се гледа првиот дел, односно Banlieue 13, подобар е од овој.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Го пуштив "This is the end", го изгасив по 15 минути и го избришав.
Имате нова епизода од Homeland...
Цитат: Tommy на 30 Септември 2013, 04:30:56 amИмате нова епизода од Homeland...Нема. Тоа што искочи претходната недела беше предвремено. Првата епизода вчера си искочи регуларно. Следниот понеделник ќе треба да го чекаме за втората епизода.