Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ccc here we go again....
Видов пред некој ден на замунда, Транспортер серија, ама некако не ми се гледа. Чисто да не го расипам впечатокот од филмот и од Jason Statham...За оние кои ја гледаа првата епизода - ќе ја биде ли серијава? Да ја имам во предвид...
Цитат: Diesel на 02 Јануари 2013, 10:26:41 amВидов пред некој ден на замунда, Транспортер серија, ама некако не ми се гледа. Чисто да не го расипам впечатокот од филмот и од Jason Statham...За оние кои ја гледаа првата епизода - ќе ја биде ли серијава? Да ја имам во предвид...Читај назад коментари. Види линкови трејлери. Се очекува од секоја страна да го биде серијалов. И колку што имам сознанија ќе се мењаат и коли.
Цитат: NUME на 02 Јануари 2013, 08:22:59 amccc here we go again....не иделе дизелите и си бараат S8 абе иде рика тоа како безинец не ми верува никој
Цитат: Chlink на 02 Јануари 2013, 12:52:51 pmЦитат: Diesel на 02 Јануари 2013, 10:26:41 amВидов пред некој ден на замунда, Транспортер серија, ама некако не ми се гледа. Чисто да не го расипам впечатокот од филмот и од Jason Statham...За оние кои ја гледаа првата епизода - ќе ја биде ли серијава? Да ја имам во предвид...Читај назад коментари. Види линкови трејлери. Се очекува од секоја страна да го биде серијалов. И колку што имам сознанија ќе се мењаат и коли. Да? Е па, ќе го имам во план, месецов..