Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Мене па ми беше многу проѕирен, клише, како уште еден куп такви
Black mirror ја гледал некој? Вреди?
Конечно изгледан(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)RushОдличен филм, од сите можни аспекти.
Цитат: nekojtamu на 05 Јуни 2018, 12:37:07 pmАбе шизици, The Americans ја имат некој гледано? Ми рекоа дека арна била. Sent from my Redmi 3 using TapatalkMnogu e dobra, nema da pogresis, odlicna prikazna.
Абе шизици, The Americans ја имат некој гледано? Ми рекоа дека арна била. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Конечно, после многу, многу долго време, изгледан(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)TrainspottingДобар филм, солидна глума, доста добро направен. Не знам зашто Нетфликс го категоризирале во „Комедии“.
Не знам зашто Нетфликс го категоризирале во „Комедии“.
Цитат: velestrumf на 13 Јуни 2018, 17:09:06 pm Не знам зашто Нетфликс го категоризирале во „Комедии“.Trainspotting is a 1996 British black comedy film directed by Danny Boyle and starring Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Kevin McKidd, Robert Carlyle, and Kelly Macdonald in her acting debut. Based on the novel of the same name by Irvine Welsh, the film was released in the United Kingdom on 23 February 1996.https://en.wikipedia.org/wiki/Trainspotting_(film)