Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Другар и јас имав службено Пежо партнер, 1.9д на Гостивар - Тетово 155 идеше... а да го залетуваш, зависи и од ветер идеше 160кмч на удолници идеше и повеке од 170кмч А со потрошувачка и нашето беше толку... отворено и град 1 литро разлика
Цитат: RikiRulz на 29 Мај 2011, 01:17:28 amДругар и јас имав службено Пежо партнер, 1.9д на Гостивар - Тетово 155 идеше... а да го залетуваш, зависи и од ветер идеше 160кмч на удолници идеше и повеке од 170кмч А со потрошувачка и нашето беше толку... отворено и град 1 литро разликаДобро бе Рики,колку службени возила имаш возено досега?Тебе да не ти ги даваат запленетите да си ги возиш?
Внатрешноста шо е зелено ич не ме бендисва... Напрај си го златно
Супер!Назад таблицата на машина да не ја чукаше?
Цитат: Rakun4e на 29 Мај 2011, 03:53:03 amВнатрешноста шо е зелено ич не ме бендисва... Напрај си го златно Такво е фабричко и иде само со таа боја. Кај другите бои или е плаво, црвено или црно а кај пежоата се сите црни мислам дека нема маски во боја кај нив.А за златно не сум размислувал а и не знам како би стоело
Цитат: vele на 29 Мај 2011, 10:17:25 amЦитат: Rakun4e на 29 Мај 2011, 03:53:03 amВнатрешноста шо е зелено ич не ме бендисва... Напрај си го златно Такво е фабричко и иде само со таа боја. Кај другите бои или е плаво, црвено или црно а кај пежоата се сите црни мислам дека нема маски во боја кај нив.А за златно не сум размислувал а и не знам како би стоело Мислам дека златно многу поубаво би стоело од зелено, бидејки колата ти е златна...Само да се растури и да се исфарба, па после ако можиш да најдиш некој да ти ја направи и позадината на километражата златна наместо зелена