Автор Тема: Ваши забелешки, проблеми, предлози  (Прочитано 896687 пати)

Отсутен ScarfaceMkd

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 196
Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #3660 на: 08 Август 2014, 15:01:31 pm »
Зошто не добивам нотификации ако некој ми го цитира мислењето?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #3661 на: 08 Август 2014, 15:03:33 pm »
Никој не добива, не само ти.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
« Одговори #3662 на: 08 Август 2014, 15:08:38 pm »
Мене ми стигаат нотификации на Тапаток.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен ScarfaceMkd

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 196
« Одговори #3663 на: 08 Август 2014, 15:11:39 pm »
 На тапа и мене ми стигаат. Али тоа ретко го користам

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #3664 на: 08 Август 2014, 15:16:21 pm »
ААаааа... Епа за вака регуларно, нема нотификации :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
« Одговори #3665 на: 08 Август 2014, 15:55:43 pm »
Мене на Тапа секогаш ми ја скока претпоследната страна од темата. На пример ако темата има 115 страни, од 113-та ме носи право на 115-та, а доле пишува 114-та. Не за џабе го крстиле Тапаток кога стварно е тапа.

Отсутен savage

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 627
  • Сузуки Витариче
« Одговори #3666 на: 08 Август 2014, 16:04:54 pm »
Мене на Тапа секогаш ми ја скока претпоследната страна од темата. На пример ако темата има 115 страни, од 113-та ме носи право на 115-та, а доле пишува 114-та. Не за џабе го крстиле Тапаток кога стварно е тапа.

Во ваков случај направи рифреш на 114 (горе десно на трите точки) и ќе се појават точните пораки од 114 страна.
Потпис.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #3667 на: 08 Август 2014, 16:11:39 pm »
Точно, и кај мене истото се случува.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #3668 на: 08 Август 2014, 23:31:05 pm »
Дали може да се отвори тема за петиција за измени во закон, предлог за закони и сл. со гласање, по можност да можат и посетители на форумот да дадат глас.

Да биде се во врска со возила, патишта, документи и сл.

Пр. предлог на тема на некој член, доколку е во ред и доколку добие пр. 100 гласа темата да се активира да се промовира на веб страната и после извесен период да се објави статија од гласањето.

Пр. во Србија има еден сајт за петиции кој е доста сериозен, кој има донесено измени во закон по реакциите на граѓаните!

?

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Одг: Re: Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #3669 на: 08 Август 2014, 23:39:02 pm »
Точно, и кај мене истото се случува.

Исто исто

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #3670 на: 18 Август 2014, 11:17:40 am »
Дали може да се отвори тема за петиција за измени во закон, предлог за закони и сл. со гласање, по можност да можат и посетители на форумот да дадат глас.

Да биде се во врска со возила, патишта, документи и сл.

Пр. предлог на тема на некој член, доколку е во ред и доколку добие пр. 100 гласа темата да се активира да се промовира на веб страната и после извесен период да се објави статија од гласањето.

Пр. во Србија има еден сајт за петиции кој е доста сериозен, кој има донесено измени во закон по реакциите на граѓаните!

Мене ми е ова многу добра идеја. Не знам кај нас дали и колку воопшто би фатила, а башка мислам дека Класниот не би се нафатил да прави нешто вакво :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #3671 на: 18 Август 2014, 15:44:04 pm »
Предлог закони... мислам дека е Mission impossible.

Туку, настрана од тоа, што велите да побараме некој полицаец/сообраќаен инженер да добие свој подфорум каде би можеле да поставуваме прашања и да се информираме? Има ли некој роднини/пријатели непосредно во сообраќајна полиција?

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #3672 на: 18 Август 2014, 16:34:13 pm »
Ете, најдете го тој на Фило што му одговорил. Бивш сообраќаец што си ги знае законите, а и глеам седи на интернет доста. Може ќе му фати око.

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6831
« Одговори #3673 на: 18 Август 2014, 18:19:03 pm »
И уште еден сообракаен полицаец има во групата на ФБ - Ѕид на сообракајниот срам кој постојано пишува.
А иначе тој на мене што ми одговори пишува во групата на ФБ - Автомобилизам, безбедност, сообракај и доста корисни работи има напишано.

Отсутен VTR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 733
« Одговори #3674 на: 18 Август 2014, 18:40:11 pm »
Зеро веќе кога крадеш слика од фан страната на Иџе културно е да склопиш 1-2 реченици во приватна порака на тој што ги сликнал и постирал, да смислиш нешто паметно како благодарност, па после да ги постираш на порталот, та нели си главен уредник, не за друго можев да ти дадам минимум едно 200 слики и незнам колку клипови од трката и со тоа само карклуб да ги има ексклузивните информации и слики од трката и целиот настан околу трката, во која што за прв пат македонски возач освојува европска титула ...

Ама не си ти крив што си кратковид, затоа и останаа уште неколку прави ентузијасти на форумот кои се бројат на една рака...