Автор Тема: Ваши забелешки, проблеми, предлози  (Прочитано 806313 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29608
    • CARclub.mk
Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #3120 на: 22 Јануари 2014, 11:07:09 am »
Значи требаше да го избришеме првиот пост, пола од вториот пост и све понатаму? Ај сеа, не го тупи.

ЕДИТ: Еве го вториот пост, сосе одговорот на влатко.клп

Ti decko (kurto?) imas problem so tvoite nervi, pa gledam si se opsednal so mene. Da jas tebe ti solev pamet za Volvo posto tresese gluposti deka malki pojako bilo toa Volvo od tvoeto :D a so fakti ti  dokazav deka go performansi e sramno da go sporeduvas so tvoeto Volvo. Aj kuti sea, ah da i deka cenata bila previsoka i pod hitno mora da ja spustel. A vo moeto prasanje nema nisto sramno, citav kade sto luge velat dokolku se e vo red moze da se vozi poleka do najbliskata destancija (vo mojov slucaj posta). Koj lik si ti coveku ne si svesen :)

ти момаку раселен од државава, прво и основно престани да ме викаш дечко (не дека не ми годи) ама веројатно можам татко да ти бидам или барем постар брат.

а како второ, не ми одговори таму на темата што те прашав т.е. избришаа па можеби не си прочитал... дали посилен мотор подразбира појако возило? изгледа живеењето надвор од македонско говорно подрачје си го прави своето, па зборовите губат од правилност при користењето. појако возило е нешто друго а не возило со појак мотор... инаку за твое инфо имам во мојов живот пројдено преку 100-тина мои лични возила а репарирано сам лично и персонално околу 30-тина...

туку нејсе, да не се распламтува муабетов во празно, нема потреба... и покрај твојот нападен стил, јас сум човек кој пружа рака за пријателство и ако има потреба нуди помош во секоја ситуација... значи, ако имаш опција на опелот твој да му ставиш некое подебело парче најлон и ластик одозгора на дупката да стегне поубаво, (онака како што на времето бабите правеа тегли со зимница), можеш да го возиш и така додека да ти стигне капачето (под услов моторот да не дува). лесно ке дознаеш. стави го најлонот, стегни со ластикот неколку круга, запали го моторот и дади гас одприлика 3/4 од педалата, задржи 5 секунди. ако тоа издржи, нема да ти летне најлонот при нормално возење. во секој случај не стискај многу на педалата...

поздрав до латвија...  ;)

Јас тука не гледам извинување. Гледам повторно напаѓање со „и покрај твојот нападен стил“.

Објаснувањето и помошта е во ред, меѓутоа нити гледам извинување, а за „зацвилување со извинување“ да не праиме муабет.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #3121 на: 22 Јануари 2014, 11:10:30 am »
не... не требаше ништо уствари требаше се. твој избор и нема јас да кажувам што и како

кога ке видиш дека некој олабавува со затегање и почиња на проблемот да го тера на подобро треба да оставиш да се развијат работите кон подобрата насока... тоа сакв да ти го предочам. немало потреба од половинки бришења и слично... по мое мислење (кое не е релевантно) тој пост требаше да остане...

и повторувам дека во твојот избор на администрација не се сомневам. (нити па имам право на тоа), туку само предочив еден момент...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #3122 на: 22 Јануари 2014, 11:13:38 am »
Значи требаше да го избришеме првиот пост, пола од вториот пост и све понатаму? Ај сеа, не го тупи.

ЕДИТ: Еве го вториот пост, сосе одговорот на влатко.клп

Ti decko (kurto?) imas problem so tvoite nervi, pa gledam si se opsednal so mene. Da jas tebe ti solev pamet za Volvo posto tresese gluposti deka malki pojako bilo toa Volvo od tvoeto :D a so fakti ti  dokazav deka go performansi e sramno da go sporeduvas so tvoeto Volvo. Aj kuti sea, ah da i deka cenata bila previsoka i pod hitno mora da ja spustel. A vo moeto prasanje nema nisto sramno, citav kade sto luge velat dokolku se e vo red moze da se vozi poleka do najbliskata destancija (vo mojov slucaj posta). Koj lik si ti coveku ne si svesen :)

ти момаку раселен од државава, прво и основно престани да ме викаш дечко (не дека не ми годи) ама веројатно можам татко да ти бидам или барем постар брат.

а како второ, не ми одговори таму на темата што те прашав т.е. избришаа па можеби не си прочитал... дали посилен мотор подразбира појако возило? изгледа живеењето надвор од македонско говорно подрачје си го прави своето, па зборовите губат од правилност при користењето. појако возило е нешто друго а не возило со појак мотор... инаку за твое инфо имам во мојов живот пројдено преку 100-тина мои лични возила а репарирано сам лично и персонално околу 30-тина...

туку нејсе, да не се распламтува муабетов во празно, нема потреба... и покрај твојот нападен стил, јас сум човек кој пружа рака за пријателство и ако има потреба нуди помош во секоја ситуација... значи, ако имаш опција на опелот твој да му ставиш некое подебело парче најлон и ластик одозгора на дупката да стегне поубаво, (онака како што на времето бабите правеа тегли со зимница), можеш да го возиш и така додека да ти стигне капачето (под услов моторот да не дува). лесно ке дознаеш. стави го најлонот, стегни со ластикот неколку круга, запали го моторот и дади гас одприлика 3/4 од педалата, задржи 5 секунди. ако тоа издржи, нема да ти летне најлонот при нормално возење. во секој случај не стискај многу на педалата...

поздрав до латвија...  ;)

Јас тука не гледам извинување. Гледам повторно напаѓање со „и покрај твојот нападен стил“.

Објаснувањето и помошта е во ред, меѓутоа нити гледам извинување, а за „зацвилување со извинување“ да не праиме муабет.

и? кој олабавува тука? кој попушта тука? не гледаш?

уствари можда и гледаш, ама како што реков претходно секогаш ке имаш одговор за постапката твоја или на другите административци. нормално е и логично тоа... и како што реков, нејкам да се натегам за еден мочан пост-текст. чувај си ја тастатурата за други работи...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
« Одговори #3123 на: 22 Јануари 2014, 11:22:50 am »
не... не требаше ништо уствари требаше се. твој избор и нема јас да кажувам што и како

кога ке видиш дека некој олабавува со затегање и почиња на проблемот да го тера на подобро треба да оставиш да се развијат работите кон подобрата насока... тоа сакв да ти го предочам. немало потреба од половинки бришења и слично... по мое мислење (кое не е релевантно) тој пост требаше да остане...

и повторувам дека во твојот избор на администрација не се сомневам. (нити па имам право на тоа), туку само предочив еден момент...

Олабавување и извинување се две сосема, сосема различни работи.

Енивеј, напиши го ти објаснувањето што да направи, без никаква ароганција и навредување, и нема да биде избришан. Дали ТИ разбираш каде си згрешил, и од каде до каде е истерано само заради тоа што ТИ почнуваш арогантно да одговараш? Избришан е ТВОЈОТ пост и уште 12 (и со зборови - дванаесет) постови после него.

За бришењето на твоите неколку поста и дополнителните кои следеа после тоа си крив исклучиво ти. Како што веќе трет пат ти кажувам - да не настапеше арогантно и навредливо уште на самиот почеток, немаше да стигне до ова.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20634
« Одговори #3124 на: 22 Јануари 2014, 11:24:09 am »
уствари можда и гледаш, ама како што реков претходно секогаш ке имаш одговор за постапката твоја или на другите административци. нормално е и логично тоа... и како што реков, нејкам да се натегам за еден мочан пост-текст. чувај си ја тастатурата за други работи...

Еве ја ќе ја поарчам малку тастатурата, пошо сум на работа, па не ја арчам мојата :)

Уште у старт да си го пишел само последниот поголем параграф (односно советот), немало да дојде до масовно расплинување во дотичната тема, ниту пак до бришење на постови.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #3125 на: 22 Јануари 2014, 11:24:39 am »
и за двајцата по едно ок!
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Vasil

• Сениор
  • Пораки: 3759
« Одговори #3126 на: 22 Јануари 2014, 11:44:40 am »
Вчера, кратко по муабетот за сува или продуктивна кашлица на темава, забележав нов баг. Неколку минути стоеа истите теми во последни одговори на моите пораки, иако веќе неколку пати ги имав отворено, а во нив немаше никакви промени. По 15тина минути пак се обидов и веќе беше во ред.

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2606
  • Custom made interiors
« Одговори #3127 на: 22 Јануари 2014, 17:33:35 pm »
До zerosignal
Ти пишав ПП за промена на никот. Може да добијам некаков одговор или како да не сум пишал??

Отсутен Vasil

• Сениор
  • Пораки: 3759
« Одговори #3128 на: 22 Јануари 2014, 17:37:37 pm »
Стрпи се ќе го смени. На мене после пола ден ми го смени откако му пуштив ПП

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
« Одговори #3129 на: 22 Јануари 2014, 18:27:03 pm »
Стрпи се ќе го смени. На мене после пола ден ми го смени откако му пуштив ПП
Твојот беше со протекции....

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #3130 на: 22 Јануари 2014, 18:29:02 pm »
Сакав да го позафркавам Џанак, дека го караат ко мало дете затоа што трола на форум, ама ме фати жал.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54953
  • Махер
« Одговори #3131 на: 22 Јануари 2014, 18:42:01 pm »
Џанак?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
« Одговори #3132 на: 22 Јануари 2014, 18:45:46 pm »
Онак. :)

(Ваљда)

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #3133 на: 22 Јануари 2014, 18:49:23 pm »

Еве ја ќе ја поарчам малку тастатурата, пошо сум на работа, па не ја арчам мојата :)

Уште у старт да си го пишел само последниот поголем параграф (односно советот), немало да дојде до масовно расплинување во дотичната тема, ниту пак до бришење на постови.
признај дека почна да бришеш одкако го спомнав ѕидарското :)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #3134 на: 22 Јануари 2014, 20:27:25 pm »

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need