Автор Тема: Ваши забелешки, проблеми, предлози  (Прочитано 895371 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30073
    • CARclub.mk
Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #615 на: 13 Ноември 2011, 11:45:29 am »
Додадено линкче кон порталот горе десно. Благодарам за предлогот. :)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #616 на: 13 Ноември 2011, 12:50:13 pm »
Овој маус е од другиот форум, башка знае дека имале некоја платена си реклама, ме мрзи да дочитувам. Што значи неговиот ник како и подписот како и неговот понашање може да дојде само до еден заклучок а тој е- да го омаловажува и обезвреднува форумот. Мој нај озбилен предлог БАН! Таму и за помали идиотски работи делат банови.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
« Одговори #617 на: 13 Ноември 2011, 13:00:41 pm »
Следиме што се случува. :)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #618 на: 13 Ноември 2011, 13:03:26 pm »
Нека си седи. Баш затоа што таму банираа за глупости и мислеа дека господ за муда го фатиле ако некој им дал да водат форум Зеро, а со моја подршка и на неколку други се оформи овој форум кој гледате за една година до каде стигна. Јас само може да им бидам благодарен :) И ги поканувам слободно да се зачленат тука и активно и конструктивно да учествуваат.

Со почит
Искрено ваш Banzai
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #619 на: 13 Ноември 2011, 13:03:51 pm »
Овој маус е од другиот форум, башка знае дека имале некоја платена си реклама, ме мрзи да дочитувам. Што значи неговиот ник како и подписот како и неговот понашање може да дојде само до еден заклучок а тој е- да го омаловажува и обезвреднува форумот. Мој нај озбилен предлог БАН! Таму и за помали идиотски работи делат банови.

Некна разговарав во МАС баш на оваа тема.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #620 на: 13 Ноември 2011, 13:07:36 pm »
Банза пријател, јас сум најмалце за банови и такви работи, помалце би реагирал на пцуење и искрена нервоза него ли на напасници со намера да уништат нешто добро. Вирусите не се оставаат да прераснат руку се чистат, цело време пробува да ја подели масата.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #621 на: 13 Ноември 2011, 13:10:29 pm »
Банза пријател, јас сум најмалце за банови и такви работи, помалце би реагирал на пцуење и искрена нервоза него ли на напасници со намера да уништат нешто добро. Вирусите не се оставаат да прераснат руку се чистат, цело време пробува да ја подели масата.

Некој пробал па се посрал...нека си го!

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
« Одговори #622 на: 13 Ноември 2011, 13:23:48 pm »
Члинк, фала за грижата. :) Немај гајле, следиме што-како се случува, и по потреба интервенираме.

И Банзаи е во право, нема потреба од банирање, барем сеуште. Откако постои форумот, само двајца членови се банирани.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7563
« Одговори #623 на: 13 Ноември 2011, 14:26:00 pm »
Мене ми изгледа дека одредени членови се вработени во компанија која продава одреден тип на автомобил ...

Иначе, стварно не ми е јасно зашто толку време губат на форумот слепо убедувајки не дека нивната марка е најдобра на свет ... Сигурно, има некоја корист од тоа ...

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5662
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #624 на: 13 Ноември 2011, 16:29:58 pm »
Мене ми изгледа дека одредени членови се вработени во компанија која продава одреден тип на автомобил ...

Иначе, стварно не ми е јасно зашто толку време губат на форумот слепо убедувајки не дека нивната марка е најдобра на свет ... Сигурно, има некоја корист од тоа ...
Neka gi, ako prodolzat vaka, mozat samo antireklama da napravat pa da se upucaat sami vo stapalo.
Kuti i uzivaj, Zero si prati sostojba i ako e potrebno ke reagira.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #625 на: 13 Ноември 2011, 19:35:58 pm »

Не треба да ти изгледа, Биди сигурен во тоа...!

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #626 на: 13 Ноември 2011, 21:52:42 pm »

Мање више голем дел сме (бивши) од таму ;) За таа платена реклама знаат сите, а и пишува насекаде за тоа како одеднаш им свртеле грб на Хјундаи, што и воопшто не ме чуди познавајќи ја (виртуелно) нивната администрација. Истите тие збореа како и мене ми е извршена лоботомија, па што можев ја да сторам освен да се изнасмеам на нивните глупости :) carclub е заедница и како таква треба да функционира, а за тоа е потребно самоконтрола и почитување на другите. Мики Маус да претера - претера, ама ете ова нека му биде лекција! Со Бан ке бидеме исти, ако не и полоши од оние... извиканите! Би замолил за малку повеќе толеранција помеѓу нас и го канам Мики Маус на следниот собир да присуствува и да се запознае лично со сите, ипак друго е на „хартија“ - не можат чувствата правилно да се доловат. И ја имав одредени нервози со дотични клабери, ама сеа гледам дека нервозите биле беспотребни :D Секој си го брани својот бренд и само од тука произлегуваат кавгите. Сигурен сум дека еден ден ќе се смееме на све ова, а Мики и незнам таму кој ќе бидат најдобри другари ;D Поздрав до Sportex и Cuore Sportivo ! btw кое беше нашето мото, еден за сите - сите за никаде или ???  ::)   

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #627 на: 13 Ноември 2011, 21:55:00 pm »
Моето мото беше КУОРЕ Е ПЕДЕР а Нашето мото беше еден пие, сите КАМЕН.

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
« Одговори #628 на: 13 Ноември 2011, 22:02:39 pm »
Тука преминаа 80% од членовите што вредеа на дотичниот форум........ таа лекција треба да ја имаме на ум. Сите знаеме зошто избегавме од таму.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #629 на: 13 Ноември 2011, 22:23:23 pm »
Моето мото беше КУОРЕ Е ПЕДЕР а Нашето мото беше gOJDO пие, сите КАМЕН.
Да корегирам.
Ум шо идит отпосле не јет ум!